Tečaj iz prve pomoći za vozače

Poštovani prijatelji, darivatelji krvi, članovi Crvenog križa Korčula, Gradsko društvo Crvenog križa Korčula već  30 god. provodi obuku iz prve pomoći za kandidate za vozače, zaposlenike koji po Zakonu moraju proć obuku, uskladu sa važećim propisima Republike Hrvatske.

Iz prihoda ostvarenih  tom obukom Gradsko društvo Crvenog križa Korčula financira obuku iz prve pomoći osnovnoškolaca,srednjoškolaca ( natjecanje iz prve pomoći školsko, županijsko, međužupanijsko, sava potrebna nastavna sredstva ) radionice na temu prve pomoći za predškolce i građane.

Dio sredstava  GD Crveni križ Korčula usmjerava na financiranje programa darivanja krvi (podjelu priznanja, zahvalni obrok, brigu o darivateljima u slučaju bolesti, nesreće i vođenje datoteke ) s obzirom da se na terenu teško pokrivaju troškovi te djelatnosti iz prihoda od HZZO-a.

Pomoć našim građanima u potrebi GD Crveni križ Korčula djelom financira iz sredstava dobivenim iz tečaja prve pomoći za vozače.
Temeljem novog Pravilnika za kandidate za vozače ( NN 78/2009 ) Auto škola Korčula je potražila partnera kao izvođača nastave prve pomoći za vozače izvan Korčule. Tako se stvorila pretpostavka za odliv novčanih sredstava u Sinj , gdje je sjedište poliknike s kojom je  Auto škola Korčula sklopila ugovor.

Točno je da su ove nove okolnosti nastale na temelju  Pravilnika, ali GD Crveni križ Korčula odlučio da ta sredstva ostanu u Korčuli, a ne da odu u Sinj . To planiramo učiniti na taj način što kandidatima nudimo sljedeću pogodnost, za tečaj će umjesto  566,85 kuna platiti samo 450,00 kn u što je uračunat i ispit iz prve pomoći  tj. 116,85 kn.
Na ovaj način se nadamo da ćemo nastaviti našu tradicionalnu djelatnost.

Prijave kandidati mogu napravit na broj tel. 715-152, 098/9134600 ili preko facebooka – Crveni križ Korčula

Pošalji dalje: