Branitelj dobio apostolski blagoslov pape Benedikta XVI.

Hrvatski Branitelj Ivan Goreta iz Blata dobio je najljepši dar u svom životu za sebe i svoju obitelj, dobio je apostolski blagoslov Pape Benedikta XVI. kojeg su mu na prigodnoj svečanosti promocije web stranice župnog  zbora mladih „Stope“  iz Blata na Korčuli uručile članice toga zbora.

Ivan Goreta, rođeni Čavoglavčanin izradio je web stranicu za zbor Stope (www.stope.com.hr) koje su 2007 dobile prvi glas publike na Uskrsfestu te im je istu poklonio.

„Iznenađen sam i sretan“ rekao je Goreta. Apostolski blagoslov pape Benedikta XVI. je najljepši dar u mojem životu, kojeg sam ikada primio. Zahvaljujem časnoj sestri Danijeli Škoro što je prepoznala moj rad i meni povjerila izradu njihove stranice.

Vama, vašoj udruzi Hrvatskih Branitelja “Tvrđava Knin” i našem Braniteljskom potalu želim puno uspjeha u radu i neizmjerno sam sretan što netko kao Vi brinete o našim braniteljima, što svojim radom šaljete poruku svima braniteljima i ostalim građanima Lijepe Naše, jer onoliko koliko smo mi bili potrebni u ratu sada smo još potrebniji u miru,izjavio je Goreta ponosan na dodjeljeno mu veliko priznanje apostolskog blagoslova Pape Benedikta XVI

Goreta je inače i službeni on line web urednik internetskih stranica hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona. koje se kao i web stranice zbora Stope nalaze na serverima korčulanske web hosting tvrtke TOTOHOST. (www.totohost.hr)

B. Portal

Pošalji dalje:

3 komentara “Branitelj dobio apostolski blagoslov pape Benedikta XVI.

  1. Tomo (Uredi)

    Čestitam Priki! Zaslužio je zbog svoje dobroćudnosti koje nije nedostajalo ni u najstrašnijim danima rata!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.