Osnovana Udruga studenata Grada Korčule

Prije gotovo mjesec dana u Korčuli je osnovana Udruga studenata Grada Korčule. To je prvi registrirani oblik udruženja studenata na području grada Korčule.

Na osnivačkom odboru bilo je prisutno desetak studenata koji su u to vrijeme još uvijek bili na svom produženom ljetnom odmoru. Cilj ovog okupljanja i osnivanja udruge, prije svega je potreba
reguliranja prava sve većeg broja studenata.

Pod tim se podrazumijeva predlaganje jedinstvenih rješenja reguliranja subvencija u javnom prijevozu, reguliranje sustava gradskih stipendija i drugih poticajnih mjera te konačno stvaranje prostora za javnu raspravu o važnosti povratka studenata u Korčulu.

Iako nas je pri osnivanju udruge bilo prisutno tek nekoliko, očekujemo kako će se taj broj s vremenom povećati i obuhvatiti čitavu bazu korčulanskih studenata. Stoga već sada pozivamo sve studente i ostale zainteresirane građanke i građane na prvu redovnu skupštinu udruge koja će se održati za

vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika. Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem maila (usgkorcule@gmail.com).

IB

Pošalji dalje:

3 komentara “Osnovana Udruga studenata Grada Korčule

 1. INGA DEPOLO BUČAN (Uredi)

  Javite se.
  Mogu Vam pomoći … Radila sam projekt povratak mladih stučnjaka na otok Korčulu.
  Radim u Ministarstvu zdravstva , načelnica za međunarodnu suradnju.
  Mob: 098 325 233.
  Pozdrav iz Zagreba.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. Marin (Uredi)

   Gospodjo Bucan,

   Da li imate e-mail adresu na koju Vas se moze kontaktirati.
   Ili ako Vam odgovara mozete me kontaktirati na moju adresu: anamarie34@hotmail.com

   Pozdrav

   Marin Marinovic

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. niko (Uredi)

  Koristite znanje i iskustvo gđe.Inge Depolo Bučan jer je velki zaljubljenik u Korčulu i siguran sam da će vam svaki njen savijet biti od koristi. Da bismo pokrenili izumiranje našega Juga moramo koristiti sve one koji nsm mogu pomoći a doktorica Inga je sigurno jedna od tih. Na kraju želim Vam puno uspjeha u radu i da Vas se što više vrati na Korčulu jer samo Vi sa znanjem i poletom mladosti možete pokrenuti život i pokazati da budučnosti ima u ovome raju.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.