Javna priznanja 2008

Active ImageKao i svake, pa tako i ove godine, Grad Korèula je objavio Javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Korèule. Ako smatrate, prema svom mišljenju, da netko zaslužuje postati poèasnim graðaninom…

Active ImageKao i svake, pa tako i ove godine, Grad Korèula je objavio Javni poziv za dostavu prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Korèule.

Ako smatrate, prema svom mišljenju, da netko zaslužuje postati poèasnim graðaninom Grada Korèule, ili ako znate osobu koja je svojim radom ostvarila osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapreðenju gospodarstva, obrazovanja, znanosti, kulture, tjelesne kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih djelatnosti, od znaèenja za Grad Korèulu odnosno ako je zaslužila Nagradu za životno djelo, ili osobu/kolektiv koji zaslužuje Godišnju nagradu Grada Korèule uz iste kriterije ili za odreðena natjecateljska dostignuæa ili za dugogodišnji rad odnosno obljetnicu, pošaljite svoj prijedlog Tajništvu Grada Korèule. Rok za dostavu prijedloga je 11. travnja 2008.

Poziv sa svim detaljima je objavljen na službenim internet stranicama Grada Korèule (www.korcula.hr)  

Pošalji dalje: