Gradska izborna skupština HDZ-a

Izborna skupština

U petak je u Hotelu Marko Polo u Korèuli održana Gradska izborna skupština HDZ-a na kojoj je uz nazoènost 80 izaslanika izabrano novo vodstvo stranke u iduæe èetiri godine. Za predsjednika je, sa 94% glasova, u èetvrtom…

U petak je u Hotelu Marko Polo u Korèuli održana Gradska izborna skupština HDZ-a na kojoj je uz nazoènost 80 izaslanika izabrano novo vodstvo stranke u iduæe èetiri godine.  

Za predsjednika je, sa 94% glasova, u èetvrtom mandatu izabran Lovre Botica.

U Gradski odbor izabrani su Tino Andrijiæ, Jakov Beliæ, Kristo Cebalo, Marin Cebalo, Mato Cebalo, Drago Æenan, Andrija Depolo, Marin Didoviæ, Alan Farac, Ivan Farac, Dinko Franotoviæ, Vidak Ivanèeviæ, Damir Kirhmajer, Paulina Laus, Josip Podbevšek, Antun Prižmiæ i Sretan Tvrdeiæ 

U nadzorni odbor izabrani su Ivan G. Botica, Spaso Krajanèiæ, Vid Vežiæ, Željko Skorin i Ivka Žakniæ. Takoðer izabrani su i izaslanici na županijsku izbornu skupštinu te Antun Prižmiæ kao izaslanik na XII. Opæi sabor HDZ-a u Zagrebu.  

Predsjednik Lovre Botica izjavio je – Sretan sam zato što æe u u Gradskom odboru sjediti èak devet ljudi mlaðih od 36 godina, koliko i sam imam, postigli smo ravnotežu iskustva, zrelosti i mladosti, jedino što moramo još napraviti je kooptiranje u GO još nekoliko ljudi, sigurno po jednoga iz Pupnata i Èare.

 

Ovaj put nemamo pravo na pogrešku, cilj nam je dogodine preuzeti vlast u Gradu, sve drugo zahtjevalo bi korijenite promjene od mene pa nadalje. Jasni smo, odluèni, imamo znanja i volje pobijediti dogodine na lokalnim izborima – zakljuèio je Botica.

 

 

Izborna skupština

Active Image

Pošalji dalje: