Humanitarni bal

Bal mladeži HDZ-a KorèulaU dvorani Doma kulture u Žrnovu u organizaciji GO mladeži HDZ-a Grada Korèule u subotu 12. travnja. 2008. godine održan je humanitarni ples od kojega je cijeli prihod namjenjen Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "MOJE SUNCE"…

Bal mladeži HDZ-a KorèulaU dvorani Doma kulture u Žrnovu u organizaciji GO mladeži HDZ-a Grada Korèule u subotu 12. travnja. 2008. godine održan je humanitarni ples od kojega je cijeli prihod namjenjen Udruzi roditelja djece s posebnim potrebama "MOJE SUNCE" Korèula-Pelješac, a u svrhu nabave i ugradnje lifta za djecu s posebnim potrebama u Osnovnoj školi Petra Kanaveliæa u Korèuli.

Dobrodošlicu uzvanicima poželio je Presjednik GO mladeži HDZ-a Grada Korèule gosp. Joško Cebalo, a u ime Udruge "MOJE SUNCE" rijeèi zahvale svih roditelja i djece uputio je Presjednik Udruge gosp. Željko Nobilo.

Od dobrovljnih priloga, bogate lutrije, aukcije slika i reketa proslavljenog hrvatskog tenisaèa Marija Anèiæa, prikupljeno je ukupno 26.000,00 kuna, a brojni donatori još su ovu humanitarnu akciju poduprli uplatama u iznosu od 21.300,00 kuna.

Zanimljivo je kako je reket Marija Anèiæa na aukciji postigao cijenu od 10.500,00 kuna.

GO mladeži HDZ-a Grada Korèule se ovim putem još jednom zahvaljuje svim sponzorima, donatorima i svim ljudima koji su se odazvali našem pozivu i uvelièali ovu humanitarnu akciju.

Za dobru zabavu zaslužna je grupa "Kratki spoj" i ženska klapa „Psefizma" iz Lumbarde.

{gallery}042008/bal_ml_hdz{/gallery}

Pošalji dalje: