Sigurno u prometu

Sigurno u prometuOŠ Petra Kanaveliæa bila je i ove godine domaæin županijskog natjecanja ''Sigurno u prometu''. Konkurencija našim uèenicima bili su uèenici iz dubrovaèke Osnovne škole Lapad.

OŠ Petra Kanaveliæa bila je i ove godine domaæin županijskog natjecanja ''Sigurno u prometu''. Konkurencija našim uèenicima bili su uèenici iz dubrovaèke Osnovne škole Lapad.

 

Polagali su testove iz poznavanja prometnih znakova, pravila vožnje i ostalih sigurnosnih ponašanja u cestovnom prometu, a potom su snage odmjerili u vožnji biciklom na poligonu.

 

Uvjerljivu pobjedu odnijeli su naši uèenici. U natjecanju djevojèica pobijedila je Danijela Skokandiæ, a slijede je Maja Biliš i Tina Skokandiæ. U konkurenciji djeèaka pobijedio je Jakov Bakariæ,  drugi je Borna Bokšiæ i treæi Marin Petkoviæ.

 

Uèenici  iz Dubrovnika nisu imali šanse protiv naših spretnih biciklista. Oni æe pod vodstvom svog mentora, nastavnika Ivana Grbina predstavljati našu županiju na Državnom natjecanju koje æe se održati u Splitu 24. i 25. svibnja 2008. godine. Želimo im puno uspjeha!

Active Image

Pošalji dalje: