Naši rukometaši bolji od Makarske

RK KORÈULAU 4. kolu 3. HRL-Jug rukometaši Korèule pobijedili su momèad RK „Osejave“ iz Makarske rezultatom 26:20 (14:10). Druga ovosezonska pobjeda niti jednom trenutka nije dolazila u pitanje, a jedinu „crnu rupu“ naši su…

U 4. kolu 3. HRL-Jug rukometaši Korèule pobijedili su momèad RK „Osejave“ iz Makarske rezultatom 26:20 (14:10). Druga ovosezonska pobjeda niti jednom trenutka nije dolazila u pitanje, a jedinu „crnu rupu“ naši su imali sredinom prvog poluvremena kada su nakon poèetnog visokog vodstva od 7:1 dopustili gostima da se u samo nekoliko minuta približe na 8:7. No potom su se angažiranom i borbenom igrom, posebno u obrani, opet odlijepili na pet do šest golova razlike koje su stalno održavali do kraja.

Utakmica je obilovala iskljuèenjima (èak èetiri crvena kartona) i nepotrebnim prekidima u kojima su prednjaèili gosti, a èemu su svojim neujednaèenim kriterijem i oèitim neiskustvom kumovali svakako i slabi suci. Svi naši zaslužuju èestitke za vrlo dobru i angažiranu igru, a za nijansu bolji od ostalih bio je vratar Marinoviæ sa 14 obrana. Debitirao je i mladi Radojkoviæ postigavši dva zgoditka – oba iz sedmeraca. 

Za naše su igrali  – Marinoviæ – Turkoviæ, Kosoviæ (4), Petroviæ (1), Verazza, Radojkoviæ (2), Lozica (2), Jerièeviæ (5), J.Stanišiæ, D.Sansoviæ (4) , Poša (4), Vlašiæ i Žuvela (4).

U prošlom kolu naši su gostovali u Jelsi gdje su sa u srazu istoimenom ekipom poraženi rezultatom 26:34, a u 5. kolu koji se igra za dva tjedna gostuju protiv ekipe Dubrovnik 1974.

 

RK KORÈULA

Pošalji dalje: