Radionica za djecu s posebnim potrebama

Active ImageU nastavku programa Mjeseca hrvatske knjige u srijedu, 29. listopada održana je radionica za  djecu s posebnim potrebama u atriju Doma kulture Liburna. Dvadesetak djece, roditelja i prijatelja …U nastavku programa Mjeseca hrvatske knjige u srijedu, 29. listopada održana je radionica za  djecu s posebnim potrebama u atriju Doma kulture Liburna. Dvadesetak djece, roditelja i prijatelja u dvosatnom ugodnom i korisnom druženju, uz upute struène voditeljice Mirele Mariniæ izradilo je korisne i lijepe predmete i ukrase koje možete vidjeti na izložbi u knjižnici.

 

Tom prilikom predsjedniku Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Moje sunce“ uruèena je skromna donacija od 1.600 kn kao prilog djece koja su za vrijeme ljetnih mjeseci sudjelovala u kreativnim radionicama u organizaciji Gradske knjižnice i Centra za kulturu. Djeca za djecu i ovom prilikom pokazuju primjer solidarnosti i brige za one kojima je pomoæ potrebna.

 

Svaki i najmanji prilog je dobrodošao kao pomoæ za ugradnju lifta u Osnovnoj školi Petra Kanaveliæa u kojoj æe veæ slijedeæe godine polaziti nastavu i djeca s poteškoæama u kretanju. Ovim putem pozivamo i Vas da pomognete u ovoj vrijednoj akciji u kojoj je Udruga „Moje sunce“ pored inicijative pokrenula i niz aktivnosti kojima je prikupljeno oko 100.000 kn za projekt neophodan djeci njihove udruge.

 

 

Active Image

 

Active Image

Pošalji dalje: