“Schattmeier” 40 godina u Korèuli

Active ImageTuristièka agencija „Schattmeier“ iz njemaèkog grada Kemptena veæ èetrdeset godina bez prestanka dovodi turiste u Korèulu. Tim povodom Predsjednik turistièke zajednice Grada Korèule Mihajlo Grgiæ i direktorica Stanka Kraljeviæ na skromnoj su sveèanosti u Hotelu Marko Polo predstavnicima…

Turistièka agencija „Schattmeier“ iz njemaèkog grada Kemptena veæ èetrdeset godina bez prestanka dovodi turiste u Korèulu. Tim povodom Predsjednik turistièke zajednice Grada Korèule Mihajlo Grgiæ i direktorica Stanka Kraljeviæ na skromnoj su sveèanosti u Hotelu Marko Polo predstavnicima ove male obiteljske agencije u znak zahvalnosti i vjernosti predali umjetnièku sliku sa motivom grada Korèule.

„Naš dolazak u Korèulu nije obièni poslovni odnos sa korèulanskim hotelijerima i turistièkim djelatnicima, jer veæ èetiri desetljeæa dolazimo kao prijatelji, a tako se zaista i osjeæamo u vašemu prelijepom gradu. Mnogo  vaših ljudi koji rade u turizmu za to vrijeme se promijenilo, mnogi su otišli, a došli novi mladi ljudi, ali na veliko zadovoljstvo naše agencije i njezinih gostiju taj se osjeæaj nikad nije promijenio“, rekla je Edith Schattmeier zahvalivši Korèuli i Korèulanima na ukazanoj pažnji.

 

Active Image

Pošalji dalje: