SUSRET KLAPA „MARTINOVO LITO“ KORÈULA 2008.

Active ImageCentar za kulturu se zahvaljuje svim sudionicima Susreta klapa „MARTINOVO LITO“ – Korèula 2008. koji je održan proteklog vikenda u Korèuli pred prepunom dvoranom Doma kulture u petak…

Centar za kulturu se zahvaljuje svim sudionicima Susreta klapa „MARTINOVO LITO“ – Korèula 2008. koji je održan proteklog vikenda u Korèuli pred prepunom dvoranom Doma kulture u petak i subotu.

Takoðer se zahvaljujemo publici koja je pokazala da je Korèula pravo mjesto za jedan takav susret na kojem se okupilo 10 ponajboljih hrvatskih klapa u èast Sv. Martinu. Hvala i voditeljici obje veèeri, Gði. Dariji Mikulandri Žanetiæ koja se odrekla svog honorara (2.000,00  kn) u korist Udruge „Moje sunce“.  

Komentar èlanice klape ARDURA na Susret klapa „MARTINOVO LITO“ – KORÈULA 2008.;… eto prošla je i dugooèekivana (barem šta se nas tièe) smotra u Korèuli, opravdala je sva naša oèekivanja, ma možda nam je bilo i lipše nego što smo mislili. Hvala organizatoru na svemu – smještaj je bio vrhunski: nismo bili gladni a bome ni žedni, a i kad nam je bilo teško imali su lipu riè, saslušali bi te. 

Prvu veèer smo odslušali sve FA LINÐO i KUMPANJE volimo i tu je kraj suvišne prièe, TRAGOS – to je klapa, TIRAMOL -prekrasno piva prvi sopran-prekrasno, osatak klape isto dobar, ali prvi je zakon, PULENA – uopæe se ne kuži da je tenor žensko i to je sva bit njihovog lipog zvuka, jer ja san obožavala klapu Guc imali su super zvuk-tako da to nije novost, ali Rafaela je dala snagu i uklopila se u boju, tako ih lipo i sigurno vodi,bravo!

Druženje prve veèeri – susretljivošæu organizatora  klape koje su pivale u subotu mogle su doæi u petak, što je napravilo dio BRACIERE, ARDURA i BUNARA iz Vodica, tako da su klape izvoðaèi od petka u nama imali genijalno pojaèanje. Negdje oko 4 popodne nas je ljubazni gospodin, šef sale, zajedno s piæem „proslijedio“ na bazen što se pokazalo odliènim odabirom jer je tamo akustika bila ajme dobra i moga je svak urlat a da mu se èini da ga se èuje, rezultat je bio da je svak urla svoje i bija oduševljen!  Subota, 8. 11. – koncert drugu veèer kažu ljudi da je bilo odlièno. Mi smo prizadovoljne kako smo otpivale, bile smo super zadovoljne razglasom. Bile smo opuštene i mislim da je bilo super.

Kako je uletia pljusak malo smo se podružili u kafiæu Galerija sa drugarima iz Vodica uz Tonija Cetinskog na cd-u!!! Spas je došao u vidu busa koji je naravno rješia organizator jer je kiša padala ajme. I opet ludilo u hotelu – veèera – vino – fritule – lojenice – pisma, dobitna kombinacija, uvik igrajte na nju! Kako je doša i Cambi, mojoj sreæi nije bilo kraja – ne mogu virovat da je gotovo i da smo se vratili??? Stvarno je bilo genijalno…… upravo se dopisujemo sa momcima iz klape Cambi koji su preoduševljeni, sve su klape prezadovoljne.  

Juèer smo na trajektu komentirali, kako smo divno primljeni i kako smo se lipo osjeæali, zaista prekrasno. U ime ARDURE velika hvala na pozivu, nemate pojma kako smo sritne.

Ako budete radili bilo kakav humanitarni koncert mi æemo se odazvati. Nemamo rijeèi hvale, a vidit æete takvi su komentari i od ostalih. 

Slike pogledajte na str. www.naklapskinacin.com ! 

Lijepi pozdrav!

 

 

SUSRET KLAPA „MARTINOVO LITO“ KORÈULA 2008.

Pošalji dalje: