Uvjerljiva pobjeda protiv Vrgorca

Uvjerljiva pobjeda protiv Vrgorca

U 6. kolu HRL-jug rukometaši Korèule su pod Balonom uvjerljivo pobijedili ekipu RK "Vrgorca" rezultatom 36:23 (17:8). Tijekom cijele utakmice bili su u stalnom vodstvu sa desetak golova razlike, pa pobjeda niti jednog trenutka…

U 6. kolu HRL-jug rukometaši Korèule su pod Balonom uvjerljivo pobijedili ekipu RK "Vrgorca" rezultatom 36:23 (17:8). Tijekom cijele utakmice bili su u stalnom vodstvu sa desetak golova razlike, pa pobjeda niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Bez obzira što se radilo o neravnopravnom protivnik, naši su kao i na nekoliko zadnjim domaæih utakmica pokazali vidan napredak u igri, izradili  nekoliko školskih akcija i odigrali desetak brzih  kontri i polukontri.

U odnosu na prošlogodišnje prvenstvene utakmice igraju brže, u obrtani agresivnije i hrabrije, uz napomenu da ovaj put to važi samo za prvo poluvrijeme. Jer uz ponovno visok postotak obrana našeg vratara protiv ovakvog protivnika ipak je previše primiti u drugom poluvremenu  èak petnaest golova.  

Igrali su: Marinoviæ – vratar, Kosoviæ 2,Èenan 2, Verazza 3,Vlašiæ 2,Lozica 5, Jerièeviæ 8, V.Stanišiæ 2, Šain 1, Žuvela 11, Perdija, J.Stanišiæ. U dosadašnjih šest prvenstvenih utakmica naši imaju tri pobjede i tri poraza, za sada drže sredinu  ljestvice. U slijedeæem 7.kolu naši rukometaši putuju u goste ekipi Kaštela Adriachem, možda je to prigoda da osvoje i prve gostujuæe bodove… 

Uvjerljiva pobjeda protiv Vrgorca

Pošalji dalje: