Prvi domaæi poraz naših rukometaša

Active ImageIzostanak nekoliko kljuènih igraèa, puno napravljenih grešaka u organizaciji napada i samo èetiri postignuta gola u drugom poluvremenu glavni su razlozi  prvog domaæeg poraza naših rukometaša u ovoj sezoni….

Izostanak nekoliko kljuènih igraèa, puno napravljenih grešaka u organizaciji napada i samo èetiri postignuta gola u drugom poluvremenu glavni su razlozi  prvog domaæeg poraza naših rukometaša u ovoj sezoni. U 8. Kolu 3.HRL – Jug u subotu je pod Balonom gostovala ekipa «Arbanasa" iz Zadra i pobijedila naše  rezultatom 20:17 (9:13).

Nije pomoglo ni trinaest obrana našeg vratara Marinoviæa, ni Zlatko Todoroviæ Èoda koji se silom prilika opet aktivirao te odigrao cijelu utakmicu i u obrani i u napadu. Naši su nakon solidnog prvog poluvremena kojeg su dobili sa èetiri gola razlike neshvatljivo pali u drugom dijelu utakmice kada su , rekli smo dali samo èetiri, a od 40. minute pa do kraja utakmice tek jedan jedini gol! Gosti su prvi put došli u vodstvo sredinom drugog dijela i to kada su naši imali igraèa više…

Doda li se tome i nekoliko grešaka sudaca na našu štetu u kljuènim trenucima onda je jasno da  drugaèije i nije moglo završiti nego pobjedom prosjeène ekipe iz Zadra, koju trenira nekadašnji  reprezentativac, zlatni olimpijac i najtrofejniji rukometni igraè u Hrvatskoj Zlatan Saraèeviæ.

Naši su igrali u sastavu: Marinoviæ, Todoroviæ, Kosoviæ, Verazza, Lozica 3, Jerièeviæ 6, V.Stanišiæ 4, Èenan 2, Žuvela 2, Vlašiæ, Radojkoviæ. U prošlom kolu naši su takoðer poraženi u Kaštelama od domaæe momèadi rezultatom 23:36.

Active Image

Pošalji dalje: