Rekordna pobjeda naših rukometaša u Zadru

Active ImageU zadnjem 9. kolu prvog dijelu prvenstva 3.HRL – jug  rukometaši „Korèule“ su na gostovanju u Zadru  visoko  pobijedili ekipu „Zadar Gortan II“ rezultatom 40:19 (20:13). Po rijeèima trenera Zlatka Todoroviæa i tajnika kluba Marka Mujana

U zadnjem 9. kolu prvog dijelu prvenstva 3.HRL – jug  rukometaši „Korèule“ su na gostovanju u Zadru  visoko  pobijedili ekipu „Zadar Gortan II“ rezultatom 40:19 (20:13). Po rijeèima trenera Zlatka Todoroviæa i tajnika kluba Marka Mujana naši su odigrali odliènu utakmicu i dominirali, kako u obrani tako i u napadu, posebice u drugom poluvremenu kada su potpuno razbili domaæine koji se nalaze pri vrhu natjecanja 3.HRL-jug. 

„Bila je to ne samo najbolja ovogodišnja partija naših rukometaša i prva gostujuæa pobjeda, veæ i pobjeda sa najveæom gol razlikom postignuta u gostima u jednoj službenoj utakmici našeg kluba otkada se natjeèe u HRL-u», otkrio nam je Marko Mujan, dodavši kako su svi igraèi dali  svoj maksimum, a posebne pohvale pripadaju Vlahu Stanišiæu, Toniju Žuveli, Marjanu Kosoviæu i Franu Jerièeviæu.

Naši su igrali u sastavu: Vratari –  Marinoviæ i Mozara,  Kosoviæ 6, Verazza 3, Perdija 2, Lozica 3, F.Jerièeviæ 6, V.Stanišiæ 13, Todoroviæ i Zuvela 7.  Naši se na kraju prvog dijela prvenstva nalaze u donjem dijelu ljestvice, a proljetni dio u kojem imaju znatno povoljni raspored poèinje 14.ožujka 2009.g.

 

Rekordna pobjeda naših rukometaša u Zadru

Pošalji dalje: