Prezentacija kruha

Active ImageU restoranu Maco Polo Mistique, održana je prezentacija novih pekarskih proizvoda koju je predstavila Pekarnica Krkeljaš. U uvodu je predstavljajuæi svoju pekarnicu Saša Krkeljaš…


U restoranu Maco Polo Mistique, održana je prezentacija novih pekarskih proizvoda koju je predstavila Pekarnica Krkeljaš. U uvodu je predstavljajuæi svoju pekarnicu Saša Krkeljaš pozdravio sve koji su nazoèili i naglasio da je dvadeset uspješnih i sretnih godina iza njih te da je ova prezentacija rezultat ponosa na tu obljetnicu.

Na kraju je predstavio i tehnologa gosp. Mira Vuèkoviæa koji predstavlja tvrtku Ireks Aromu iz Jastrebarskog. Miro je predstavio svaku od deset vrsta kruha te o svakoj rekao par rijeèi. Sudeèi po reakcijama pozvanih prezentacija je primljena s oduševljenjem i zasigurno æe dati traženi rezultat.

Saša nam je najavio da æe se potruditi da ovakva prezentacija bude održana svake godine, da postane tradicija, a po svemu sudeæi nema razloga da tako i ne bude s obzirom da veæ treæi i najmlaði Roko pokazuje interes za nastavkom.

{gallery}022009/kruh{/gallery}

Pošalji dalje: