Sjednica vlade

Active ImageU petak, 20. veljaèe 2009. u dvorani kino sale Liburna, održana je sjednica Vlade od maškara Bonkuloviæi – otvorena za javnost. Od izvora bliskim Vladi doznali smo da je ista sazvana…

Active ImageU petak, 20. veljaèe 2009. u dvorani kino sale Liburna, održana je sjednica Vlade od maškara Bonkuloviæi – otvorena za javnost. Od izvora bliskim Vladi doznali smo da je ista sazvana na inicijativu ministrice za odnose s javnošæu i dezinformiranje, kako bi se i na ovako djelatan naèin pokazalo koliko je Vladi stalo da njezin rad bude javan i transparentan, ali jednako tako da bi se u ovim bremenitim vremenima javno ukazalo na probleme i postignuæa u našoj zajednici.

Sjednici je nazoèio i premijer Kanader, koji je u svojoj poznatoj maniri skromnog i nenametljivog velikog meštra ceremonije, veoma vješto držao konce sjednice u svojim rukama sjedeæi u drugom redu partera.. Naši pokušaji da od samog premiera Kanarera dobijemo ekskluzivnu izjavu ostali su bez uspjeha, ovo tim više što je tijekom sjednice èesto bacao pogled na svoj ruèni sat, vidno uznemiren. Naknadno smo doznali da je po završetktu sjednice hitno otputovao na Majsan, gdje je zbog problema sa mrginjima nastala pobuna meðu lokalnim puèanstvom, s opasnošæu da incident preraste u sukob širih razmjera i proširi se na susjedno otoèje.

Ipak, dobili smo èvrsta uvjeravanja iz Ureda premjera Kanadera da æemo obeæanu izjavu dobiti, kako bi javnost iz prve ruke bila upoznata sa najnovijim stremljenjima, ali i postignuæima ove Vlade.

Tijekom sjednice javnosti su podastrti rezultati u nekim poslovnim subjektima Grada, s naglaskom na nepravilnosti u radu. Ovdje prvenstveno mislimo na HOLDING JAVNI ZAHOD d.d.

Veoma emotivan je bio trenutak kada je gospoða ministrica za odnose sa javnošæu i dezinformiranje u svom nadahnutom stilu otpjevala ODU KORÈULANSKOJ BRODOGRADNJI uz prikladnu glazbenu pratnju TITANIK.

Svi nazoèni doživjeli su katarzu, kada je ansambl kraljevskog baleta Bonkuloviæ otplesao nekoliko numera iz svog svjetski poznatog hita LABUÐE JEZERO, koji je veæ postao brand ovog vrijednog plesnog kolektiva.

Za nadati se, da  æe ovakav stil vladanja zaživjeti na ovim prostorima i da æemo u vremenima što su pred nama imati više sliènih dogaðanja.

 

{gallery}022009/sjednica{/gallery}

Pošalji dalje: