Pobjeda MNK Lumbarde u Splitu

Malonogometaši Lumbarde ostvarili su još jednu gostojuæu pobjedu, pobijedivši MNK Skalice sa rezultatom 7:3. Od poèetka utakmice domaæini su krenuli jako oštro, jer su morali pobijediti za izboriti opstanak u ligi. Nakon prvog poluvremena domaæini su vodili 3 : 2. U drugom poluvremenu trener MNK Lumbarde Anto Bezek uveo je nekoliko mlaðih igraèa…

Malonogometaši Lumbarde ostvarili su još jednu gostojuæu pobjedu, pobijedivši MNK Skalice sa rezultatom 7:3. Od poèetka utakmice domaæini su krenuli jako oštro, jer su morali pobijediti za izboriti opstanak u ligi. Nakon prvog poluvremena domaæini su vodili 3 : 2. U drugom poluvremenu trener MNK Lumbarde Anto Bezek uveo je nekoliko mlaðih igraèa: Marija Milinu, Petra Jurjeviæa, Davida Rudeliæa te iskusnog malonogometnog igraèa Sandra Salacana, što se pokazalo dobitnom kombinacijom. Malonogometaši Lumbarde su na kraju izborili pobjedu i to konaènim rezultatom  7:3.

 Za Lumbardu su još igrali: Andrian Druškoviæ, Dario Simoni, Denis Šeparoviæ, Tonèi Šestanoviæ, Ante Bažika, Stipe Bezek, Saša Šestanoviæ.

Ovom pobjedom MNK Lumbarda je preskoèila MNK Solin na tablici, te se sad nalazi na 7.mjestu 2.HMNL- jug, sa osvojenih 23 boda.

Pošalji dalje: