Sigurno u prometu 2008./09.

Active ImageKao i ranijih godina, i ove je godine u organizaciji naše škole u balonu na Ekonomiji održano županijsko natjecanje „Sigurno u prometu“. Natjecanje obuhvaæa poznavanje prometnih znakova…

Active ImageKao i ranijih godina, i ove je godine u organizaciji naše škole u balonu na Ekonomiji održano županijsko natjecanje „Sigurno u prometu“. Natjecanje obuhvaæa poznavanje prometnih znakova, propisa i pravila u saobraæaju iz èega se polaže pismeni ispit ocijenjen od ispitivaèa iz HAK-a. Nakon toga su natjecatelji vozili dva poligona na kojima su pokazali spretnu i sigurnu vožnju.

Natjecatelji su bili iz O.Š. Lapad Dubrovnik i O.Š. P. Kanaveliæa Korèula.

Pobjednici u kategoriji djevojèica su Tina Kapor, Danijela Skokandiæ i Andrea Bakariæ, a u kategoriji djeèaka Roko Risteski, Todor Jurjeviæ i Ante Siliæ èime naša škola ponovno daje pobjednièku ekipu za državno natjecanje koje æe se ove godine održati u Vukovaru krajem svibnja.

Svi sudionici su dobili „potvrdu o položenom ispitu za upravljanje biciklom“ koju izdaje HAK prema „Zakonu o sigurnosti prometa na cestama“.

Njihov mentor prof. Ivan Grbin poziva i ostale škole u županiji da se prikljuèe ovoj akciji kako bi educirali što više mladih ljudi kao sadašnje i buduæe sudionike u prometu, te time doprinijeli sigurnosti na našim cestama.

{gallery}052009/sigurno{/gallery}

Pošalji dalje: