Kneže osvojilo prvo mjesto

Active ImageZavršeno je ovogodišnje prvenstvo u malom nogometu za igraèe kadetske dobi-ili do osmog razreda Osnovne škole. Sudjelovalo je 6 ekipa, i nakon 10 kola- 5 jesenskih prošlogodišnjih…

Završeno je ovogodišnje prvenstvo u malom nogometu za igraèe kadetske dobi-ili do osmog razreda Osnovne škole. Sudjelovalo je 6 ekipa, i nakon 10 kola- 5 jesenskih prošlogodišnjih-i pet proljetnih ovogodišnjih, ili 10 subota . djeèaci su igrali sve utakmice na igralištu Pod balonom i postigli još veæu popularnost, koliko malog nogometa, toliko i primjetne kvalitete organiziranja ovog natjecanja.

U ekipama su bili uglavnom igraèi iz mjesta Gradske zajednice Korèule, iz Èare, Pupnata, Žrnova, Raèišæa, Kneža , kao iz susjedne opæine Lumbarde. I prvaci su KNEŽE koji su poraženi samo 1 put od ekipe Korèule.

Konaèna Tablica izgleda ovako : Prve su KNEŽE sa 27 bodova uz 56 postignutih i samo 7 primljenih golova. Druga je Korèula 56:18 gol razlika uz 25 bodova. Treæa Kariola 46 : 22  i 19. bodova. Èetvrti je Pupnat sa 11 bodova i 37 : 41 gol razlika. Predzadnja Macola 32 : 57 ima 7 bodova, i šesta je ekipa Šesti bez bodova.

Uz Kneže po rezultatu, Pupnat je dijelom bio bolji od svih po ponašanju. Ni jedan prigovor- redovito dolazili, slušali trenera Smiljana Mažuranu, i bili su najmlaði ( igrali i prvaši ).

Kneže su za nagradu dobili priznanje Saveza Malog Nogometa – Korèule sa fotografijom ekipe- a Stipe Varnica svake godine svojim troškom u restoranu LINA u Lumbardi èasti prvaka- picom i piæem. Bilo je tako i ove godine. Djeèaci iz Kneža su nakon zadnje utakmice u Korèuli, naveèer doèekani u njihovom mjestu uz èestitke i Mjesnog odbora i mještana koji su zajednièkom veèerom obilježili ovaj dogaðaj, prvi u njihovoj povijesti. 

Tekst i snimak : Niko Periæ

 

Active Image

 

Active Image

 

Na slici: Pobjednièka ekipa Kneža : ANÐELO PERDIJA, MIRKO ŠEREK, ŽELJKO ŠAIN, DARIO MARKOVINA, FILIP MATIÆ, DOMAGOJ ŠEREK, ANDRO POŠA, ROKO LIPANOVIÆ i IVAN BEZEK.                            

Pošalji dalje: