Godišnja skupština MNK Korèula

Active ImageU atriju ACI marine održana redovna Godišnja skupština malonogometnog kluba Korèula. Predsjednik Dražen Bakariæ podnio je godišnje izvješæe o radu te financijsko izvješæe za prvu godinu postojanja.

 

U atriju ACI marine održana redovna Godišnja skupština malonogometnog kluba Korèula. Predsjednik Dražen Bakariæ podnio je godišnje izvješæe o radu te financijsko izvješæe za prvu godinu postojanja.

Klub ustrojen kao Udruga ostvario je zadane ciljeve od natjecanja u Županijskoj malolonogometnoj ligi i raznim turnirima po Korèuli i Županiji. Predsjednik je znaèajnim istaknuo rad s mlaðim uzrastom koja sada broje 37-oro djece za što se posebno zahvalio na nesebiènom radu voditeljima Peru Lucinu i Dominiku Dvorniku.

Takoðer je upuæena zahvala sponzorima koji su klub podržavali u proteklom periodu sa željom nastavka suradnje. Programom rada za 2009./10. odreðen je nastavak rada s mlaðim uzrastima te rezultatski i organizacijski napredak seniorske momèadi na natjecanjima u županijskoj ligi uz širenje èlanstava. Nakon zakljuèivanja rada Skupštine druženje se nastavilo uz prigodan banket i zdravicu.         

 

Active Image

Pošalji dalje: