Doèek zlatnog rekordera kroz oæale jednoga nonota

Bilo je oglašeno plakatom da Forum mladih SDP-a organizira danas popodne doèek našeg mladog sugraðanina MARIA TODOROVIÆA ÆODE. Kad san jutros poša kupit cigarete / moj grih! /  i Slobodnu, reka san u sebi: Hvala Bogu da temu mlademu èoviku ukažemo kako nan je drago…

Bilo je oglašeno plakatom da Forum mladih SDP-a organizira danas popodne doèek našeg mladog sugraðanina MARIA TODOROVIÆA ÆODE. Kad san jutros poša kupit cigarete / moj grih! /  i Slobodnu, reka san u sebi: Hvala Bogu da temu mlademu èoviku ukažemo kako nan je drago  što je otpliva na Mediteranskin igrama rezultat za zlato i kako to mi u Korèuli stimamo.

 Veèeras san uredno poša na istoènu rivu i zapjeska kad se je mladi Èoda pojavi na vratima katamarana KRILO JET  sa zlatnon medajon kolo vrata. Bilo je puno svita i puno, puno dice i transparenata, ma falila je mužika. Potla san dozna da se prvi klarinet i kapo od mužike od Moreške razboli, pa je to otpalo. Alene, Brzo nan ozdravi, jerbo vidiš kako u Korèulu sve zakrkne kad tebe æapa febra.

Siti san se veèeras onih povjesnih doèeka na našoj rivi naše olimpijke Vinke Jerièeviæ, pa legendarnoga BIS-a – plesnoga korèulanskoga orkestra, ka se je vraæa sa turneje po Hvaru i Makarskoj /   e, tempi pasati!  /. Kad san se veèeras vrati doma, dohodi mi u brzinsku vizitu moj unuk od èetiri godišèa i vièe omar s vrati:» Nono, moran se odma vratit, jerbo me na rivu èeka Èoda!» Judi moji, kako san bi sritan. Ne zato što mi unuk, kojega volin kako svoje oèi, neæe puno ostat, nego što mi je ovo reka. Sad mi je omar postalo jasno da je MALI ÆODA  posta uzor, junak – èak i za ovaku malu dièicu i para mi se da je to teliko vridno da tega na prvu ruku nismo ni svjesni. I zato, dragi Mario, hvala ti što si svojin sportskin uspjehon pokaza ovoj dièici kako je u životu važno biti vridan , uporan i pošten prima poslu kojin se baviš i da ni uvik u životu najvažnije nakupit puno solada priko noæi. Sve smo jin uzore ubili i ukinili i sad se èudimo što su izgubili busulu.

Ja se nadan da æe naš Poteštat i njegov zamjenik organizirat jednu veèer na Spomenik / puno je vruæe za u Liburnu / i zahvali ti za ovi uspjeh. Neka to bude prava KORÈULANSKA NOÈ SA ZVIZDAMA. Svi æemo pomoæ, samo neka zovu.Bravo majstore i još jedanput ti hvala u ime mojega unuka.

Pošalji dalje: