“Majke” u Ljetnom kinu

21. srpnja, pred prepunim Ljetnim kinom MAJKE nikoga nisu ostavile ravnodušnim! Vrijeme da se krene, Grešnik, A ti još plaèeš, Budi ponosan, Iz sve snage te žestoke i energiène gitare dovele su atmosferu do usijanja.

21. srpnja, pred prepunim Ljetnim kinom MAJKE nikoga nisu ostavile ravnodušnim! Vrijeme da se krene, Grešnik, A ti još plaèeš, Budi ponosan, Iz sve snage te žestoke i energiène gitare dovele su atmosferu do usijanja. Bare je svojim autentiènim, možemo èak reæi malo mazohistièkim stilom izvoðenja još više doveo do izražaja stil Majki, a to je iskonski patnièki blues rock. Sudeæi prema reakcijama publike da je bilo drugèije vjerovatno bi i izostalo toliko oduševljenje.

Rock n roll još nije mrtav i drago nam je da u ovoj eri trash narodnjaka i instant zvjezdica ipak još uvijek jedan rock dogaðaj može napuniti Ljetno Kino i Korèulu promovirati kao atraktivno mjesto za urbani doživljaj! Hvala Gradu Korèuli, Centru za Kulturu i Moreški na podršci.

Takoðer veliko hvala publici.

Nadamo se da æe te posjetiti i ostale dogaðaje u našem programu!

Petak, 24.7. IVAN HRVATSKA – vrhunski trash disco performans hrvatskog povratnika porijeklom sa Braèa. "Rakija, rakija"  i " We party all year" njegove su uspješnice , a na svojoj zimskoj turneji po Zagrebu , Splitu i Opatiji bilo je više nego ludo-nezaboravno!

U subotu, 25.7. KOPITO iz Visa. Njihov melodiozni mediteranski rock predstavlja pravi ljetni užitak – mješavina raegea,gypsya i rocka na jedinstvenoj viškoj cokavstini. "Vale", "Riba", "Trešeta" – sami naslovi govore Vam sve! Doðite i zabavite se!!!!

Za više informacija o sljedeæim aktivnositma: www.avangardfestival.com

Zamolili bi još jednom sve posjetitelje da se služe javnim WC kraj Peškarije u tijeku koncerata.

Pozdrav od K.U.M.a!

Pošalji dalje: