Vaši èlanci: Èiri bu, èiri bu sunèat æu se ja

Active ImagePenjem se stepenicama koje vode u stari grad kada mi ono pogled padne na oca u sina koji su premazani svim mastima i koji se na oèigled svih sunèaju na ulazu u stari grad. Prvo što sam pomislio je …

Active ImagePenjem se stepenicama koje vode u stari grad kada mi ono pogled padne na oca u sina koji su premazani svim mastima i koji se na oèigled svih sunèaju na ulazu u stari grad. Prvo što sam pomislio je gdje su redari, zar je ovo moguæe da se ovo vidi u našem gradu gdje TZ i Grad koji paze na sve moguæe?

 

Ali onda sam se sjetio kakve su nam plaže i što sve dopuštamo pa je i ovo palo u vodu. Takoðer sam se sjetio Vrbnika na otoku Krku koji stvarno nema ništa, kao ni Hvar ali ima ono što nama definitivno treba a to je ÈEDNA ZONA.

 

Ako je ima Vrbnik zašto ne i mi, ipak je Korèula lijepša. Interesantno je kako banke, trgovine i dr. imaju zabrane ulaska u kupaèim kostimima a grad koji je nama kulturno i povijesno središte nema.

Kao što sam rekao ništa me ne èudi samo bi volio da je više stvari poput koncerta od Severine i sada koncerta od Lukya a ne da se sve održava u crkvi kao što nam piše u ÈUVENOM vodiæu za kulturno ljeto!

Pošalji dalje: