Vaši èlanci: Duje Veršiæ

Active ImageDragi nasi Korculani i Korculanke, evo da vam napisemo jednu ljepu sportsku vijest, koja ce sigurno zanimati svih koji vole vaterpolo. Znamo da su mnogobrojni vaterpolisti ( a i plivaci ) stasali na plivalistu Kpk…

Active ImageDragi nasi Korculani i Korculanke,  evo da vam napisemo jednu ljepu sportsku vijest, koja ce sigurno zanimati svih koji vole vaterpolo.Znamo da su mnogobrojni vaterpolisti ( a i plivaci ) stasali na plivalistu Kpk, ali zbog dobro poznatih razloga ( Korcula jos uvijek nema zimski bazen ), svi ti talenti moraju otici iz Korcule i potrazit neki drugi klub kako bi mogli nastaviti sa treniranjem preko cijele godine. 

E pa upravo iz tog razloga, korculansko- KPK-sko dite Duje Versic, sin velikog vratara Velebita Versica, otisao je iz Korcule u Split gdje je nastavio svoje vaterpolsko usavrsavanje u V.K. Mornar. Vjerojatno svi znaju da je Duje jedan od najboljih mladih vratara u Hrvatskoj a kako u klubu nije bio zadovoljan svojom minutazom, odlucio je okusati srecu u Francuskoj, tocnije u Aix-les-Bains(citaj Ex le Ban ).

Mjesto je poznato po termalnim kupalistima a smjesteno je na najvecem prirodnom jezeru u Francuskoj-jezero Bourget. Tako je Duje prosli vikend imao i prve utakmice sa svojom novom ekipom na turniru u Grenoblu, gdje smo i napravili ove fotografije.

Suigraci i treneri su prezadovoljni sa Dujom a prva prava utakmica je 06. Listopada kada pocinje prvenstvo Francuske i to protiv jedne od najboljih ekipa – Nice. Pozelimo Duji uspjesan nastavak vaterpolo karijere, sto manje primljenih golova i da nauci dobro Francuski ! 

{gallery}102007/duje{/gallery}

Pošalji dalje: