Vaši èlanci: Smrzli se na -10

Rukometaši RK Korèula danas su gostovali u Kninu kod ekipe Knin 95 i zabilježili poraz. Konaèni rezultat 35:25 (17:12). Tijekom prvog poluvremena Kninjani su napravili i držali prednost od 4-5 pogodaka razlike, te se tako otišlo na odmor sa prednošæu Kninjana od 17:12.

Active ImageRukometaši RK Korèula danas su gostovali u Kninu kod ekipe Knin 95 i zabilježili poraz. Konaèni rezultat 35:25 (17:12).

Tijekom prvog poluvremena Kninjani su napravili i držali prednost od 4-5 pogodaka razlike, te se tako otišlo na odmor sa prednošæu Kninjana od 17:12.Poèetkom drugog poluvremena Kninjani su iskoristili nekoliko pogrešaka gostiju s Korèule i otišli na +8

Sredinom drugog poluvremena gosti s Korèule su uspijeli smanjiti razliku na 6 golova razlike, najviše zahvaljujuæi neefikasnošæu kninskih rukometaša koji su imali nekoliko zicera,što su Korèulani znali iskoristiti.Zadnjih 10 minuta Kninjani su odigrali organiziranije u obrani i efikasnije u napadu,na što gosti nisu imali odgovor i utakmicu rutinski završili sa konaènim rezultatom 35:25. 

Pošalji dalje: