Škatula fulmini 2007

Active ImageUspješno je završen tradicionalni  malonogometni Božiæni turnir koji se u organizaciji MNK „Sv. Antun“ odigrava veæ sedmu godinu za redom. Ove se godine održavao u balonu od 14.- 26. prosinca.

Uspješno je završen tradicionalni  malonogometni Božiæni turnir koji se u organizaciji MNK „Sv. Antun“ odigrava veæ sedmu godinu za redom. Ove se godine održavao u balonu od 14.- 26. prosinca.

  U kategoriji odraslih sudjelovalo 15 ekipa s èitavog otoka i Pelješca, podijeljenih u èetiri grupe, a pobijedila je ekipa „Petra“ iz Vele Luke koja je u  finalu nadigrala ekipu „Korèula Mistique“ rezultatom 4-2.

Prvoplasirana ekipa osvojila je pehar i novèanu nagradu od  5.000 kuna, a druga ekipa je osvojila nagradu  od 2.500 kuna.

 

Na turniru je sudjelovalo i devet ekipa djece u dvije kategorije – do devet i do jedanaest godina. U obje kategorije pobjednici su mlade ekipe MNK “SV.  Antun“

 

Pobjednici djeèjih grupa su osvojili pehare, a svi su dobili priznanja za sudjelovanje. Èlanovi MNK „Sv. Antun“  imali su zaista puno posla, ali i veliko zadovoljstvo jer je turnir u potpunosti uspio – veliki broj prijavljenih ekipa, bogati nagradni fond, lutrija, izvrsna posjeæenost, puno mladih i dobra organizacija. Sve to potvrðuje da je ovaj turnir postao jedan od najjaèih u našoj županiji.

 

Malo statistike: na turniru su sudjelovale 24 ekipe što je oko 250 igraèa maloga nogometa, a ukupno su odigrane èak 44 utakmice!

I za kraj treba posebno istaknuti humanitarni znaèaj ovog turnira (ali i svih prethodnih u organizaciji kluba) pa je tako 2.500 kuna od prodanih ulaznica – lutrije uplaæeno za  Ligu protiv raka Korèula – Pelješac.

 

Active Image

Na slici je pobjednièka ekipa mladi "Sv. Antun" – Vinko Fabris, Borna Bokšiæ, Roko Tarle, Mate Botica, Dario Skokandiæ, Andro Žuvela, Mate Batinoviæ, Šimun Šulentiæ

Active Image

Pošalji dalje: