Amerika – Arizona – pripreme

Active ImageDragi moji korculani, evo javlja vam se vas plivac Mario Todorovic – Èoda iz Amerike tj. Arizone, grada Flagstaff di san na priprema od 9 – 31.1.2008.Nakon uspjesne i naporne sezone 2007. godine i nakon kraceg odmora nastavljaju se pripreme za sljedeca natjecanja. Zbog uvjeta u bazenima u Hrvatskoj pripreme smo morali odradit u Americi

Active ImageDragi moji korculani, evo javlja vam se vas plivac Mario Todorovic – Èoda iz Amerike tj. Arizone, grada Flagstaff di san na priprema od 9 – 31.1.2008.Nakon uspjesne i naporne sezone 2007. godine i nakon kraceg odmora nastavljaju se pripreme za sljedeca natjecanja. Zbog uvjeta u bazenima u Hrvatskoj pripreme smo morali odradit u Americi.

U sastavu: Sanja Jovanovic, Smiljana Marinovic, Iva grivicic, Duje Draganja, Ivan Toliv, Mario Delac, Vanja Rogulj, Dominik Straga i ostali clanovi seniorske reprezentacije i mlade nade. 

Jedan dio ekipe su nastavile pripreme na Floridi,a ostali nastavili u Flagstaffu.Pripreme su prolaze u jakom intezitetu. Dosta se radi u bazenu i van bazena tj. u teretani. Svaki dan nam pocinje trening u 7 sati do 10 i popodne od 4 do 7 ipo uri. Ove pripreme su namjenjenje Europskom prv. u Nizozemskoj u 3 misecu,gdje ce se pokusavat ispuniti norme za Olimpijske igre a ja sam se nadam da ce bit uspjesno to europsko za mene i cijelu reprezentaciju, i da na OI u Pekingu nastupi sto vise plivaca.

Grad Flagstaff je mali gradic. U njemu imate svakakve znamenitosti i ostalo. Vrsta ljudi je mjesana. Cijene prozvoda su jako jeftine za razliku od Hrvatske. Jedina primjedba Americi je uzasna hrana. Mogu vam rec Blazena mediteranska hrana tj. nasa domaca spiza. Zato jedva cekan vise se vratit u Hrvatsko na nasu spizu i na materinu. Toliko za sad. Veliki pozdrav iz Amerike svim korculanima i korculankama u Korculu i izvan nje.

Pozdravljan oca,mater i ostalu obitelj, prijeteje – Skafota, Dominika i ostale.. 

* Jos jednom bi se zahvalio Gradu Korculi i Gradskom kotaru Stari Grad na urucenim priznanjima i nagradama za ostvarene rezultate u 2007.  SPORTSKI POZDRAV – MARIO TODOROVIC – ÈODA  

Pošalji dalje: