Vježbajte s nama, živite zdravo i izgledajte fit!

zabac1

Fitness & Aerobic klub „Žabac“ na Korčuli, jedan od najopremljenijih u našoj Županiji , sa dugogodišnjim iskustvom i kao pioniri organiziranog vježbanja u posebno uređenom prostoru  na fitness spravama na našem otoku , Vas poziva da nam se priključite u rekreativnom vježbanju.

U našem klubu članovima su osigurane raznovrsne rekreativne aktivnosti uz najkvalitetnije školovane trenere i profesora.

Osim teretane, „Žabac“ raspolaže i najvećom kolekcijom sprava za aerobno vježbanje: bicikle, sprava za veslanje.

Također, članovima je na raspolaganju  i polivalentna sportska dvorana namijenjena grupnom vježbanju i vježbanju s rekvizitima– aerobic, step, workout, tai bo… , fit boxingu i boxu, te bazenom za aquaerobic i slobodno plivanje i vožnju vodenom biciklom.

Uz nadzor stručnih trenera, između mnogih grupnih aktivnosti članovi mogu odabrati onu koja im najviše odgovara ili se odlučiti za privatne treninge s potpuno individualiziranim pristupom, a sve to po vrlo prihvatljivim članarinama, pristupačnim širokoj populaciji.

U našu ponudu uvodimo dva sasvim nova programa vježbanja;

  • 90 dana zdravog života“ – program prilagođen svakom pojedincu, uz individualno pračenje treninga, izradu plana prehrane, 3 predavanja na temu kako što učinkovitije vježbati i što lakše postići ciljeve. Ovim programom se postiže brže smanjenja prekomjerne tjelesne težine i poboljšanje zdrastvenog stanja. Vjerujemo da će ovaj program onima koji žele napraviti nešto za sebe uistinu promijeniti život te ga navesti na pozitivne životne navike.
  • „Čvrste noge i stražnjica u samo 30 dana“ – program treninga fokusiran je na žene i njihove donje ekstremitete tijela. To je ujedno i program treninga za žene koje nemaju puno vremena za vježbanje a željele bi nešto napraviti za sebe. Svaki trening traži malo vremena a daje brze rezultate.

zabac3

Fitness i aerobic klub „Žabac“  je prije svega zamišljeno kao mjesto pozitivne atmosfere i kvalitetne brige o zdravlju i tijelu a time i duhu, uz dobro druženje i pozitivne vibracije, a sve u svrhu toga da se vježbanje – čak i onima koji ga ne vole – učini što ugodnijim.

Nakon vježbanja članovi se mogu dodatno pobrinuti za sebe i opustiti se uz brojne masaže ili u sauni i jackuziu.

Zajedno s našim partnerima stvorili smo uistinu bogatu ponudu, kakvu se teško može naći negdje drugdje na otoku, a sve sadržaje konstantno unaprijeđujemo i prilagođavamo potrebama članova.

Posjetite nas u novouređenom prizemlju hotela „Marko Polo“ ili u bivšem discu hotela „Park“ – nećete požaliti, jer mi imamo ljubav i strast za poslom koji radimo!


Pošalji dalje: