ZAHVALA Udruge “Sveti Todor”

Active ImageJuèer je u udarnom terminu HTV, za vrijeme drugog Dnevnika u 19:30 sati prikazan prilog o buduæem korèulanskom ZIMSKOM ZATVORENOM bazenu, "Prvenstvu Grada u vaterpolu" i proslavi 30 godina od KPK-aškog osvajanja Kupa Pobjednika Kupova Europe 1978 godine.

Juèer je u udarnom terminu HTV, za vrijeme drugog Dnevnika u 19:30 sati prikazan prilog o buduæem korèulanskom ZIMSKOM ZATVORENOM bazenu, "Prvenstvu Grada u vaterpolu" i proslavi 30 godina od KPK-aškog osvajanja Kupa Pobjednika Kupova Europe 1978 godine.

Prilog je lijep i obeæavajuæi, a Korèula je konaèno nakon brojnih afera, na javnoj televiziji hrvatskim gledateljima predstavljena u afirmativnom svijetlu.

Ovim putem se u ime Udruge "Sveti Todor" želimo zahvaliti Gradu Korèuli, svim našim Sponzorima,natjecateljima i predivnoj publici na super ambijentu i druženju na našem plivalištu proteklog vikenda.

I na kraju posebnu zahvalu upuæujemo našem sugraðaninu na privremenom radu u Zagrebu Žarku Kovaèiæu – Kovi, koji je najzaslužniji za realizaciju dolaska ekipe HTV-a u Korèulu, a nakon ovog sjajnog priloga u Dnevniku svi zajedno sa nestrpljenjem oèekujemo 30 minutni dokumentarac za kojeg uopæe ne sumljamo da æe biti produciran na najvišoj razini.

Lipo je bilo biti dijelom ove "super fešte", a kao Organizatori ponosni smo što je sve proteklo u najboljem redu i obeæavamo da æemo dogodine napraviti sve barem ponovimo isto!

Prilog o Prvenstvu Grada može se naæi na Web stranici www.hrt.hr, klikom na Dnevnik od 12/07/2008 (prilog je pri kraju)!

Udruga "Sveti Todor" Korèula

Active Image

Pošalji dalje: