Pozdrav litu i studentima

Active ImageU srijedu 27. kolovoza održan je koncert korèulanskog benda "Afrodita" u organizaciji GO FM SDP-a Korèula. Ovim koncertom okrunjeno je petogodišnje djelovanje mladog benda. Na spomeniku palim borcima NOB-a u Korèuli, veæ poznatom okupljalištu mladih, okupilo se mnoštvo korèulanske mladosti, kao i turista željnih zabave.

U srijedu 27. kolovoza održan je koncert korèulanskog benda "Afrodita" u organizaciji GO FM SDP-a Korèula. Ovim koncertom okrunjeno je petogodišnje djelovanje mladog benda. Na spomeniku palim borcima NOB-a u Korèuli, veæ poznatom okupljalištu mladih, okupilo se mnoštvo korèulanske mladosti, kao i turista željnih zabave.

Ovim koncertom smo željeli pomoæi mladom bendu, velikom feštom pozdraviti naše studente i brucoše, oprostiti se od ljeta kojem se ubrzo bliži kraj, te posebno pozdraviti našeg mladog olimpijca Maria Todoroviæa-Èodu. Njemu želimo posebno zahvaliti što je i dalje jedan od nas, što voli svoj grad i što se uvijek rado k njemu vraæa.

Kao i na proteklim feštama korèulanskih forumaša, atmosfera je bila i više nego užarena, što je vidljivo i na priloženim fotografijama.


 

{gallery}082008/afrodita{/gallery}

Pošalji dalje: