2. HMNL – jug

Active ImageU petak 13. veljaèe u sportskoj dvorani „Balun“ odigrana je utakmica MNK Lumbarde i MNK Murtera. Susret je završio pobjedom gostujuæeg kluba i to rezultatom 5:2. Iako su domaæini dali sve od sebe i nisu se predali do samoga kraja… 

U petak 13. veljaèe u sportskoj dvorani „Balun“ odigrana je utakmica MNK Lumbarde i MNK Murtera. Susret je završio pobjedom gostujuæeg kluba i to rezultatom 5:2. Iako su domaæini dali sve od sebe i nisu se predali do samoga kraja, MNK Murter je pojaèan dvojicom igraèa iz 1. HMNL zasluženo pobjedio i time nastavio svoju borbu za ulazak u 1. HMNL. Gosti su ostavili dojam naboljeg malonogometnog kluba koji je igrao u „Balunu“.

U 16. kolu 2.HMNL – Jug Lumbarda je odigrala neodluèeno s Porto Tolerom. Susret je odigran u subotu 21. veljaèe u Ploèama. Lumbarda je povela u drugom pouvremenu s 0:1. Domaæini su izjednaèili ulaskom golmana-igraèa u igru te je utakmica završila rezultatom 1:1. Nakon ovog susreta MNK Lumbarda se nalazi na 8. mjestu ljestvice 2.HMNL – Jug s osvojenih 17 bodova.

Sljedeæa utakmica igrat æe se u „Balunu“ Korèula protiv MNK „UHBDDR“ u petak 27. veljaèe, u 19:45 sati.

Active Image

Pošalji dalje: