Zlatna mladež

Active ImagePonukan èestom diskusijom o tome kako naša «zlatna mladež» vikendom troši energiju,- jutros sam oko 3.00 sata prošetao gradom i imao što vidjeti. Najprije sam svjedoèio tuèi izmeðu zgrade…

Active ImagePonukan èestom diskusijom o tome kako naša «zlatna mladež» vikendom troši energiju,- jutros sam oko 3.00 sata prošetao gradom i imao što vidjeti. Najprije sam svjedoèio tuèi izmeðu zgrade Pošte i Ljetnog kina. A zatim je druga grupa isped La Plazze ostavila ove tragove svoje kreativnosti.

Tuèu nisam fotografirao, kao ni poèinitelje ovog razbijanja, bojeæi se za svoju sigurnost. Moram naglasiti da je sve bilo izvoðeno uz užasnu dernjavu i psovke i èovjek se zaista pita èime su se to èastili u obližnjoj diskoteci iz koje su došli,- kad je iz njih izbijala tolika ahresivnost i želja za rušenjem.

Što je najtužnije radilo se o grupama maloljetnika koji u to doba po važeæim zakonima RH ne bi smjeli biti na ulici bez starijih, no oèito to nikoga ne brine. Policije nigdje.Oæito su bili suviše zauzeti gledanjem noænog programa televizije, jer barem bi vikendom trebala funkcionirati noæna ophodnja. Ovo tim više kad se zna, da upravo u to vrijeme i u krugu stotinjak metara od diskoteke uvijek bude sliènih aktivnosti.

{gallery}042009/mladez{/gallery}

Pošalji dalje: