Vodoreporteri javljaju sa školskog projektnog dana

Active ImageUz sva strahovanja naših nastavnika školski projektni dan ''ŽEDAN OTOK VODU CIJENI'' protekao je više nego uspješno. Bilo je dinamièno, uzbudljivo, kreativno, drugaèije, inspirativno… Radilo se i zabavljalo…

Uz sva strahovanja naših nastavnika školski projektni dan ''ŽEDAN OTOK VODU CIJENI'' protekao je više nego uspješno. Bilo je dinamièno, uzbudljivo, kreativno, drugaèije, inspirativno… Radilo se i zabavljalo u svim prostorima škole, uz more i plaže, u šumi i gradu…

Mi, vodoreporteri imali smo najviše posla oko pripreme i veæ u ranim satima naš info press centar radio je svim silama i zaista smo nastojali zabilježiti sve što se danas radilo u školi i van nje.

Sada, na kraju dugog projektnog dana, u našoj dokumentaciji imamo nekoliko stotina fotografija i više od dva sata snimljenog materijala. Ulazili smo u svaku uèionicu, bilježili rad svake grupe, intervjuirali nastavnike i uèenike i snimali njihove proizvode.

Po našoj procjeni, projektni dan je ispunio svoju namjenu. Svaki je uèenik bio ukljuèen i svi su na temu vode radili nešto drugo. Nadamo se da su nauèili puno, a nadasve su imali priliku pokazati što sve znaju i umiju.

Ukupna slika æe se tek posložiti i prikazati javnosti Korèule na sveèanosti 5. lipnja povodom Dana zaštite okoliša. Tada æe biti izloženi svi uradci grupa: panoi, 3D plakati, transparenti, ppt i druge prezentacije, video clipovi, letci, filmovi,  naljepnice, kreativni uradci od naplavljenog materijala, pokusi s vodom te kompozicija nastala pomoæu raznih zvukova vode.

Sada smo preplavljeni dojmovima. Oèekuje nas još puno posla oko sreðivanja materijala i zapisa. Iscrpljeni smo, ali trud se isplatio.

 

{gallery}052009/voda{/gallery}

 

 (Za vodoreportere Mateo P.)

 

Pošalji dalje: