Vaše prièe: “Vrtal” od kirnji

Marketo Meštar  od  makine o komu san veæ pisa proslavi se sa još jednim kapitalcem. On više ne spominje od koliko je kila riba, on ih zove „imenom“!? E,sad se vi pitate kako to!?  

MarketoMeštar  od  makine o komu san veæ pisa proslavi se sa još jednim kapitalcem.On više ne spominje od koliko je kila riba, on ih zove „imenom“!?

E,sad se vi pitate kako to!?

 

Marko Marketo Bongvardo jednostavno ima svoje ljubimice Kirnje na morskim dubinama od 100 do 150 metara,koje kako on kaže lovi, kako iz svoga vrtla. Prièa Marketo:

 

 Do sada  san uhiti  samo u u ovoj godini: Fani (41 Kg), Mariju (56), Jasnu (39 Kg) nonu Anu (70 Kg). Na moje poste išli su niki što su me pratili kanoèalom i iz moga „vrtla“ uhitili su dvi (što su mene èekale) i još su se poslin ulova došli slikat meni isprid konobe. Ma koji su to,an….??! 

Stojim tako slušan ga, gledan ulov i mislim.Što je to u èoviku, koji je to nevidljivi radar koji senjaje poste, koji nike ribare, ala Marketo svaki put nosi baš tamo di æe uhitit i to ne malo!

Vidi on da san se inšenpja gledajuèi u oèi ove nemani,  koje kako da govoru;Sve ti je ovo istina što ti je ispripovida!!

 

Pomalo posramjen san poša put grada (jer i ja san niki ribar), a Marketo æe mi ono usput:

 

Napiši , napiši, da su mi ulovili one dvi moje,okrenu san se….

paralo mi se èut da je reka imena  Mirej i Keti!??

 

{gallery}082007/marketo{/gallery}

Pošalji dalje: