Prvi senjali od zime, su tun!

GlumicaKa se maška sunèa na kuvertu od auta, senjal je da vaja poèet ložit; špahere, peèi, centralna i komine! Ali ova Marketova, što se hrani na „žlicu od bonkuloviæa“,  senjal da´je, na posebni naèin.

Ka se maška sunèa na kuvertu od auta, senjal je da vaja poèet ložit; špahere, peèi, centralna i komine! Ali ova Marketova, što se hrani na „žlicu od bonkuloviæa“, senjal da´je, na posebni naèin. 

Dok nisan doša i to mobitelon slika, prin mene su bili niki snimatelji iz Japana sa kamerama od „piza“ i po ure su letravali, ovu glumicu. Govoru mi da èe je stavit za reklamu auta „TOYOTA“, da ovakih „glumica nima na svitu“. 

A ja ih slušan, znan da ima i jaèih ode u sv. Nikole, ala Moro, Simoneli, Kunkunka, a da ne spominjemo one iz Staroga grada. 

Posumja san na prvu da se ne radi o reklami „TOYOTE“nego da je oèito ništo drugo u ðiru!?? Što može bit, pita me Vele drugo, nego reklama!? 

Maška se „protegla“ u isti momenat, Darinko je ubi hobotnicu na rivi od Kanjca,a policjot je zatrunbeta iz auta, da smetamo autima za pasat. 

M..mmmmm ,sumljivo!!? 

Glumica

 Glumica

 Glumica 

Pošalji dalje: