Kiti se grad

Kiti se gradKao i svake godine sredinom mjeseca prosinca u vrijeme priprema za najveæi blagdan Božiæ, traju razlièite humanitarne akcije uz poznatu izreku Dobro je èiniti dobroDobro je èiniti…

Kao i svake godine sredinom mjeseca prosinca u vrijeme priprema za najveæi blagdan Božiæ, traju razlièite humanitarne akcije uz poznatu izreku Dobro je èiniti dobro. 

Dobro je èiniti i na uresu grada, jer naša Korèula=kamena ljepotica ne trpi bilo što, iako joj se nameæu ljeti razlièiti ugostiteljski suncobrani i nerazumljive reklame, a zimi zaboravljeni kablovi, nepotrebni zaboravljeni graðevinski materijal, razbacane daske, grede, željezne ograde i pregrade.  

Zato je lijepo obratiti pozornost na postavljanje razlièitih ukrasnih svjetleæih tijela po gradskim kulama i zidinama. Ovih smo dana zatekli komunalne djelatnike Hobera na postavljanju svjetleæih uresa na popularnom gradskom trgu Plokati.  

Veæi broj ukrasnih žarulje veæ svijetli. Zahvaljujuæi Anti Prižmiæu (predsjednik GK Sveti Antun) ovaj je predio uljepšan, vidljiva je i lijepa velika svjetleæa èestitka za nadolazeæe blagdane na ulazu u stambeno naselje Zagradac.

Prema rijeèima Marka Milata direktora KTD "Hober" svi predviðeni poslovi su pri kraju, iako se svakodnevno dogodi po neki novi zahtjev i potez kako bi grad urešenije doèekao Božiæ i Novu godinu.

Kiæenje Plokate

Pošalji dalje: