Korčulanski bavul: JUTRO

Tonči Gatti: JUTRO

Audio MP3 zapis. Klikom na “play” započinje reprodukcija. U slučaju da ste na internet spojeni modemskom ili sporijom vezom, pričekajte malo. (webmaster)

Pošalji dalje:

3 komentara “Korčulanski bavul: JUTRO

  1. nikolas (Uredi)

    Nima nista lipse za nas koji zivimo u svitu od gledanja ovako lipih slika, i slusat glas Tonceta kako iz srca govori o nasoj Korculi!Hvala ti Tonci sto nas razveselis i sto nam donosis Korculu naseg djetinjstva i mladosti tako blizu, iako smo kilometrima daleko!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Ante Tomelić (Uredi)

    Svaka čast Nikolas, ali ja bi rekao – tisuće kilometara – i onda, ta daljina ništa ne znači kad znaš da si tamo proveo mlade dane, započeo obitelj i stekao prijatelje. Neprocijenjive su to vrijednosti, i ja sam osobno zahvalan Tončetu za njegovo nastojanje da nam osvježuje uspomene na, jednu i jedinu, ljepoticu, Korčulu. Bilo bi dobro da ovo pročitaju i oni koji nas žele udaljiti, i oni zbog kojih se moramo crveniti i posrtati u probleme, kad pokušamo strancima objasniti da nije sve tako crno, i da smo mi u svijetu ponosni na svoju domovinu, koju smatramo dijelom Europske civilizacije.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.