Nikov slikopis

Drage moje i naši posjetitelji web stranica (ne pravim razliku jer snimam i pišem mukte, i ne zabranjuju mi da tako radim, pa da se hvalim po gradu kako radim mukte. Tim sam riječima „ispraćen“ iz Radio postaje), odlučio sam dok mogu, nogu pod nogu i ponešto zabilježit foto aparatom, a onda Vama pustit daljnje komentare.

Jer 100 ljudi, ili 100 čudi da čovik „ne poludi“.

Ne virujen da su ovi koji to rade „poludili“ u čuvanju i zbrinjavanju pod modifikacijama vida stabla, što bi podrazumijevalo sva odstupanja od normalnog izgleda stabla. Modifikacije su izazvane vanjskim utjecajima sredine u kojoj stablo živi, ali ima i onih nasljednih ili stečenih osobina. Najčešći i najznačajniji su utjecaji prirodnih činilaca, a zatim dolaze oštećenja od čovjeka i od životinja,

A naš prekrasan Bounty park  eto je jutros na prvi ožujka ove 2011. godine doživio igru i čovjeka i psa, koji će za koji dan zajedno tražiti hlad.

Pogledajmo, jeli to igra ili zbilja.

Tekst i slike : Niko Perić

Pošalji dalje:

5 komentara “Nikov slikopis

 1. graničar (Uredi)

  Di su granice ljudskog neznanja i ljudske gluposti u našem gradu ?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. viva (Uredi)

  Bolje bi im bilo da su se primili posla i uredili Hober koji se pretvara u prašumu. Niko raspitaj se pa nas avizaj zašto su ovo učinili. Stabla mi ne izgledaju bolesna da ih je ovako trebalo “likvidirat”. Meni se čini da su falili.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Bepina (Uredi)

  Ma odgovorit će da je Park Hober u nadležnosti Hrvatskih šuma a otočka centrala im je u Blatu, a Blato je daaaaleko….

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. ceca (Uredi)

  Mislim da bi ovi hortikulturni meštri trebali dobit otkaz. Svake godine pod krinkom uređenja devastiraju zelene površine. Za svaki poso treba završiti neku školu ili pitati kako se to radi.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.