Ekskluziva vinskog kluba Wine & Watch i Wine & Gastro Academy u Centru Kaptol

ZAGREB – Povodom skorašnjeg početka turističke sezone korčulanska Palača Lešić Dimitri u suradnji s vinskim klubom Wine & Watch Saše Špiraneca iz Zagreba te glasovitim vinarima Korčule i Pelješca predstavila je 03.03.2011. god. u prostorijama kluba u Centru Kaptol dio svoje gastro – enološke ponude.

Zalogaji pripremljeni od chefa Palače Lešić Dimitri, sjajan portfelj karakternih vina Luke Krajančića baziran na Pošipu, zavodljivi, mekani, puteni i mirisni Postup “Mare” Marije Mrgudić, zajedno s video projekcijama Korčule i Palače, dio su prezentacije koju su višegodišnji poslovni suradnici zajedničkim snagama predstavili uzvanicima. Naime, uz stihove Luke Krajančića i pjesmu grlatog menadžera Palače Lešić Dimitri Tonija Lozice, zagrebačka publika dobila je, ne samo priliku osjetiti autentičnost ugođaja Korčule i Pelješca u srcu Zagreba, već i priliku da se sama uvjeri zbog čega je na svjetskom natječaju “World Travel Awards” 2010. Palača Lešić Dimitri nominirana za jedan od najljepših hotela Europe.

O palači Lešić Dimitri

Smještena u staroj jezgri grada Korčule, u biskupskoj palači iz 18. stoljeća i neposredno uz kuću Marka Pola, palača Lešić Dimitri najluksuzniji je hotel u gradu Korčuli. Sastoji se od šest tematski uređenih apartmana veličine od 45 do 160 kvadratnih metara. S obzirom na blizinu kuće Marka Pola cjelokupni koncept unutarnjeg uređenja palače temelji se na priči o putu svile. Prvoklasna usluga osigurana je mnogobrojnim sadržajima poput bogate gastro-enološke ponude te raznolikih concierge usluga, a tema puta svile proteže se i na spa tretmane koji su gostima dostupni u privatnosti apartmana.

Kombinacija pripovjesno-povijesnog naslijeđa i suvremenog dizajna lokaliteta te prvoklasne usluge najviše kvalitete osigurala je korčulanskoj palači uvrštenje na godišnju hot listu sto najljepših svjetskih hotela renomiranog magazina Conde Nast Traveller u 2010. godini.

Pošalji dalje: