Nagrađeni informatičari i sportaši

U sklopu proslave Dana Vele Luke 19. ožujka i blagdana sv. Josipa, danas u podne općinski načelnik Boris Žuvela priredio je primanje u Općinskoj vijećnici za učenike Osnovne škole, koji su u prošloj školskoj godini na županijskom natjecanju iz informatike postigli odlične rezultate, kao i sportaše i sportske ekipe za poseban doprinos velolučkom sportu i sportskoj promidžbi Vele Luke u 2010. godini.

Za informatiku su nagrađeni: Tino Dragojević, prvo mjesto, a Nikola Ančić i Tony Mirošević za osvojeno drugo mjesto, mentor Marijan Ančić.

Najbolji sportaši su Marina i Goran Valentić, mlađi juniori veslačkog kluba VK „Ošjak“, uz trenera Tina Dragojevića. Najuspješnija ženska ekipa je Cross ŠŠK “Val” Osnovne škole “Vela Luka”, a muška ekipa kadeti NK Hajduka 1932, s trenerom Ivom Maričićem.

Posebno priznanje uručeno je nastavniku TZK-a Marku Jeričeviću iz Osnovne škole „Vela Luka“ za dugogodišnji uspješan rad na razvoju tjelesne i zdravstvene kulture.
Uz priznanja najbolji učenici su na dar dobili i knjigu, a sportaši povelju Općinskog vijeća, koje im je uručio Zdravko Žuvela, predsjednik Općinskog vijeća. U ime Općine i njega osobno zahvalio se učenicima i mentorima, sportašima i trenerima na uloženom trudu i postignutim rezultatima u želji da u slijedećim godinama postignu još bolje rezultate. Predsjedniku Žuveli u zahvali i lijepim želja pridružio se načelnik Općine Boris Žuvela.

M.Cetinić

Pošalji dalje: