Vedranu Lelekoviću drugi mandat u Lučkoj upravi

Dana 31.siječnja 2011 g. Upravno vijeće Županijske Lučke uprave Korčula donijelo je odluku o raspisivanju Javnog natječaja za izbor Ravnatelja Županijske Lučke uprave Korčula.Odluka je donesena iz razloga što 01.travnja 2011 g. istječe četverogodišnji mandat g.Vedranu Lelekoviću. Javni natječaj je i 03.veljače 2011 g. objavljen u Narodnim novinama i Dubrovačkom listu. Nakon provedenog postupka koji je trajao 15 dana pristigla je jedna pravovaljana kandidatura. Natječajna komisija je obavila pregled kandidature te Upravnom vijeću ŽLU Korčula predložila da se za novi četverogodišnji mandata u periodu od 01. travnja 2011 g. do 01. travnja 2015 g. imenuje dosadašnji ravnatelj g. Vedran Leleković.

Zahtjev za suglasnost na imenovanje je poslan prema Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture. Nakon dobivene suglasnosti resornog ministartva, Upravno vijeće ŽLU Korčula na svojoj je 12.sjednici održanoj 03. ožujka 2011 g. jednoglasno prihvatilo prijedlog Natječajne komisije te za Ravnatelja ŽLU Korčula ponovno imenovalo g. Vedrana Lelekovića.

J.M. ŽLU Korčula, Služba za opće,kadrovske i pravne poslove

Pošalji dalje:

3 komentara “Vedranu Lelekoviću drugi mandat u Lučkoj upravi

 1. zz (Uredi)

  ovo me podsjeća na komunističke izbore
  ma kakav je to natječaj gdje je jedan kanditat se javio I ZAR OVO NIKOM NIJE SUMLJIVO ILI OČITO

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. norant (Uredi)

  prvo moraš završit velike političke skule, a kad je završiš nemožeš sist u katridu manju od ravnatelja to bi bila sramota.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.