Vicko Ivančević na čelu županijskog HSLS-a

Vicko Ivančević, tehnički direktor Brodogradilišta ‘Leda’ u Korčuli, jednog od najuspješnijih hrvatskih brodogradilišta i jednog od najvećih izvoznika u županiji, na jučerašnjoj je izbornoj skupštini u Stonu izabran za novog predsjednika HSLS-a Dubrovačko – neretvanske županije.

Uz dosadašnjeg županijskog povjerenika stranke i predsjednika ogranka Korčule, za potpredsjednike su izabrani Boris Didović i Branimir Ogresta iz Dubrovnika te Matko Radonić iz Ploča. Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor tom je prigodom izjavio kako očekuje da će čovjek koji zna graditi kvalitetne brodove s lakoćom izgraditi kvalitetnu i stabilnu županijsku organizaciju stranke.

Ivančević je kazao kako je uvjeren da se na idućim izborima ni jedna vlast neće moći formirati bez HSLS-a, a to će se najprije vidjeti na prijevremenim izborima koji predstoje u Gradu Korčuli te najavio prikupljanje potpisa u 100 hrvatskih gradova za referendumsko pitanje ‘podržavate li da se za prvo zaposlenje u prvoj godini rada poslodavac oslobodi plaćanja svih doprinosa i poreza.

Dubrovački vjesnik

Pošalji dalje:

3 komentara “Vicko Ivančević na čelu županijskog HSLS-a

 1. KORKYRA (Uredi)

  “Vicko Ivančević, tehnički direktor Brodogradilišta ‘Leda’ u Korčuli, jednog od najuspješnijih hrvatskih brodogradilišta i jednog od najvećih izvoznika u županiji”
  Ma neka mi neko reće koliko je to judi iz Korčule zaposli u zadnjih par godina u tomu “čudu” od brodogradilišta i koliko će još Korčula bit dugo taoc jedne interesne skupine koja stavlja za prioritet “tešku industriju” isprid turizma od kojega svi imamo profita i u kojemu nam je budućnost.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. norant (Uredi)

   Korčula će biti taoc jedne interesne skupine sve dok se korčulani budu dijelili ( tko baca sjeme podjela valjda je svima jasno ). Dok korčulani preko političkih stranaka ne donesu zajednički strateški plan razvoja sa jasnim ciljevima i vremenskim rokovima sprovođenja istog do tad će biti interesnih skupina ( i vodit ćemo polemiku dali treba razvijat turizam ili brodogradnju ja osobnio mislim da i jedno i drugo je tradicija korčule i da je treba nastaviti – možemo raspravljati dali škver zbog blizine turističkog kompleksa negativno utjeće na razvoj turizma a to se rješava donošenjem dugoročnog urbanističkog plana razvoja korčule i njezine periferije da je pameti i cilog otoka, političari trebaju stvoriti zdrave temelje da struka može dati kvalitetne projekte i programe a tu se nemore gledati stranačka iskaznica ). To što mi nismo znali kako triba vodit inkobrod to je naš problem, a ne problem sadašnjega vlasnika, možd bi nam bilo pametnije od njega nučiti kako triba gospodariti sa našim prirodnim i gospodarskim resursima.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.