Danas predizborni skup SDP-HNS- HSU u Korčuli

Dragi sugrađani i drage sugrađanke,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na javni skup koji će se održati danas, u utorak, 29. ožujka 2011. godine s početkom u 19:00 sati u kino dvorani Doma kulture u Korčuli.

Na skupu će se predstaviti kandidati za Gradsko vijeće sa izborne liste br. 5, koju sačinjavaju članovi SDP-a, HNS-a i HSU-a Korčule. Nositelj ove liste je dr. Lovro Krstulović.

Gost skupa je Zoran Milanović, predsjednik SDP-a Hrvatske, koji će održati predavanje na temu „Aktualna društveno politička situacija i budućnost Hrvatske“.

Uz Milanovića na skupu u Korčuli  sudjelovat će i saborski zastupnici Igor Dragovan, Ranko Ostojić, Arsen Bauk, Tatjana Šimac-Bonači i Brankica Črljenko, zatim član Gradske skupštine Zagreba Tomislav Saucha, zamj. gradonačelnika Dubrovnika Niko Šalja, predsjednica GV Dubrovnika Olga Muratti, pomoćnik tajnika SDP-a Vedran Lendić, čelnici SDP-ovih organizacija DNŽ i Grada Korčule i drugi.

U srijedu 30. ožujka 2011., tijekom drugog dana svog posjeta Korčuli, Milanović će u 9:30 sati imati sastanak s gradonačelnikom Duhovićem u Gradskoj vijećnici, u 10:30 gostovanje u emisiji radio Korčule, a od 11:00 do 12:00  sati družit će se s građankama i građanima Korčule na Plokati.

Pošalji dalje: