Fabris: „Milanović i Čačić pričaju o svemu samo ne o Korčuli!“

Nositelj liste HDZ-HSS za Gradsko vijeće Grad Korčule Andrija Fabris na predizbornom skupu u Pupnatu ustvrdio je kako predsjednici SDP-a i HNS-a Zoran Milanović i Radimir Čačić tijekom boravka na Korčuli ni riječju nisu spomenuli lokalne probleme ni razloge zbog kojih su izgubili vlast u Vijeću već su se isključivo bavili prozivkom Vlade RH.

– Žalosno je da Milanović i Čačić dolaze u Korčulu i pričaju o svemu samo ne o onome što je tema ovih izbora. Umjesto da Korčulanima objasne zbog čega gradonačelnik ne radi u interesu Korčule već samo u interesu SDP-a i pojedinaca te da im objasne zašto je došlo do rasformiranja Gradskog vijeća ono su jednostavno zaobišli te teme. Vjerojatno su i oni shvatili kako je nemoguće obraniti gradonačelnikov nerad – kazao je Fabris i dodao kako se nada da će birači prepoznati ovakve manipulacije i kazniti odgovorne za nerad i nedostatak projekata za opće dobro Korčule.

Također, Fabris je komentirao i slogan SDP-a „Mi mislimo svojom glavom“. Naime, kazao je kako SDP-ovi kandidati za Gradsko vijeće nažalost ne misle svojom već glavom Mladena Marelića „koji kao tajnik Mjesnog odbora Čara prima plaću, a nikada nije na svom radnom mjestu i koji se vozi u službenom automobilu Grada Korčule i njiem ide na partijeske sastanke po Županiji te na sjednice Županijske skupštine“.

– Smatram da je građanima dosta takvog bahatog ponašanja te da će na izborima reći „dosta“ i dati priliku nama, novoj snazi za novi početak, da dokažemo kako Korčula može i zaslužuje više i bolje od toga- zaključio je Fabris.

Na skupu u Domu kulture, na kojemu je bilo 40-ak mještana Pupnata, Ivan Farac, kandidat s liste HDZ-HSS, govorio je o projektima koji su u tom mjestu realizirani i to ne uz pomoć Grada Korčule već isključivo preko inicijativa Mjesnog odbora i uz pomoć ministra zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Branka Bačića.

dv

Pošalji dalje:

7 komentara “Fabris: „Milanović i Čačić pričaju o svemu samo ne o Korčuli!“

 1. cipal (Uredi)

  Uh, ko o čemu, HDZ o korištenju službenih auta u partijske svrhe, HDZ o manjim sredinama. Jako smišno
  Andro je mozak operacije za bolje sutra. Bože Bože.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. ultras_ (Uredi)

  Svaka čast Andro!Samo naprid nema popuštanja.Pa svi vidimo kako taj klokan za vrime sjednica gradskog vijeća skače od jednog do drugog vjećnika sdp-a i šapće im u uho kad će ko i što reć.Oni ne da ne misle svojom glavom neko tuđa koja razmišlja njihovom uopće ne razmišlja nego prodaje maglu i dim a to je više i vrapcima na granama jasno.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. macak (Uredi)

  I cipal je jedan od onih “koji misle svojom glavom” ma neznam kojom?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Macak (Uredi)

  Ciple, a vjerovatno ti misliš i za mene. Blago nama s toliko vas koji mislite svojom glavom. Zato smo tu di jesmo, lipo nam je Bogu hvala, ništa ne radimo, nikakve nas brige ne moru, sve je ka u bajci.Grad nam ide naprid iz dana u dan, ideje o boljitku dolaze sa svih strana, naročito od vas koji mislite svojom glavom. A lipo li nam je s vama, ne fali nam ni ptičjega mlika. Ma bilo bi dobro i po vas što mislite svojom glavom, da malo manje mislite, možda nam bude onda još i bolje. Ma što još i bolje, ja sam siguran kad prestanete mislit svojom glavom da će nam sigurno bit puno, puno, bolje nego sad. (da ne zaboravim reć, vaša GLAVA je Marelić iz Čare,a Bogu hvala nije mu mala, stane u nju puno toga) Ala moj Ciple, lipo te pozdravljam.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. cipal (Uredi)

   Nisan ja napisa da je sadašnja vlast u gradu dobra. Naprotiv, katastrofalna je.
   Ja samo smatram da je korčulanski HDZ jednako loš kao i SDP.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. macak (Uredi)

  Ciple, imas pravo na svoje misljenje, neka se ne slazen ni s jednom tvojom tvrdnjom, ali nije mi jasno kako mozes rec da je HDZ jednko los kao i SDP. Pa nije HDZ na vlasti u Gradu, ne kroji HDZ moju i tvoju buducnost, vode je iskljucivo oni sto misle svojom glavom. Tvrdiš nešto paušalno i bez argumenata. koliko sam ja upoznat na gradskoj listi HDZ-a su bili prilično mladi i normalni ljudi, ne virujem da protiv bilo koga od njih imaš loše što za reć. Nisu ni lupeži, ni neradnici. Ne tvrdim ni da su na drugima, ali zar nije u ovom gradu svima jasno da idemo svakim danom nazad u svakom pogledu. Zašto i dalje podržavaju ono što je provjereno da ne vridi, i to već dugi niz godina. Ali što ja ode blebećem, ti ćeš i onako sutra imat isto mišljenje, runjat ćeš na sve i svašta a ništa nećeš učinit da nešto probaš prominit. A ja te molim BOŽE, reci ONIMA neka više ne mislu svojom glavom, plizzzzzzzz….neka poslušaju glas razuma i skinu nam se s grbače. AMEN

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.