Sloboda medija je zagarantirana

Slušamo danas,zahvale svim građanima Korčule koji su izašli na izbore i dali svoj glas jednoj od stranaka. Čujemo potvrde obećanja glasačima koji očekuju da će njihov glas bit polog boljitku Korčule,da će njihovo glasanje uroditi obećanjima, programa onih koji su to obećali.

U postotcima se zbrajaju izabrani ili oni koji su iza njih ostali… itd…

Pitali itko od njih,  koji su na mediju radija „Korčule“ danas bili  i iskazali svoju  zahvalnost, dali su svoje dvije minute zahvaljivanja mogli skratit i poklonit svojim biračima, da na tom istom radiju, reču svoje mišljenje, o ovogodišnjim, vanrednim izborima u Korčuli!??

Ovako, ko po neznam koji put mi, glasački  izborni aparat, ostajemo, nevažni dio te naše Korčulanske sudbine i istine, koja nas tiče!

Da to se događa i događat će se sve dotle dok na medije izabranici ovog našeg Grada budu gledali kao „stvar“, koju će upotrebit kad in treba, a zaboravit kad in ne treba.

Pitam, zašto se u šemu radija nije mogao uključiti i aktualni Gradonačelnik Korčule i svojim demantom „razoružat“ sve one koji su svoju kreaciju političke promiđbe, kreirali na njegovom neradu!?  Glasači bi imali bolju sliku o istini ili laži.

Nadam se da bi to Gradonačelnik sigurno bio napravio, da mu se pružila mogučnost. Ovako je osta sa „strane“, bez komentara, zaštičen zakonom još dvije godine, u „gnjizdu“ otprilike istog saziva  Korčulanskog vijeća, koji u pogledu mog „oka“ ostaje  samo kao .. „dobar vojnik Švejk“!?

Radio Korčula će sada nastaviti poslje  ovog „Korčulanskog sunamija“ životarit ili bolje reć po našu „krepavat“. Život će se nastavit živit daje, ovako kako i do sad, a nedaj Bože da se išta promini na boje, pa da pored radija dobijemo i televiziju.

Ko bi  još i prid tim medijem, moga  izdržat!!??

Tonči Gatti

Pošalji dalje:

4 komentara “Sloboda medija je zagarantirana

 1. brokin (Uredi)

  Tonči svaka ti je na mistu!Zar je moguće da nam neko nudi TV??

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. zz (Uredi)

  ako ćeš je ti financirat može
  a meni je logičnije da umisto neke lokalne televizije tim novcima otvorimo 20 novih radnih mista koja će doprinosit proračunu a ne iz njega crpit i ono malo što ostane nakon plaća

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. zozo (Uredi)

  pa valjda je logicno da ako se otvara televizija da ce netko i radit na toj televiziji???

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. brokin (Uredi)

  Malo sam se raspita kod autora teksta,poradi objašnjenja ove informacije oko TV.
  Gradu Korčula nudi se dopisništvo za izvješća prema svojoj županiji Dubrovačo-Neretvanskoj.
  Dvoje zaposlenih! Svaki dan novosti,izvješća i ostalo, išla bi na Dubrovačku TV, kao prilog prema županiji.O tome se već pisalo u medijima.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.