Međužupanijsko natjecanje iz prve pomoći pomlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa

Prošlu subotu 16.04.2011 god, u Imotskom održano je Međužupanijsko natjecanje iz prve pomoći pomlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa  između ekipa Dub.- neretvanska žup. i ekipa Splitsko dalmatinske žup. Gradsko društvo Crvenog križa Korčula sudjelovalo je sa dvije ekipe: pomladak  iz OŠ „ Ante Curać-Pinjac“ Žrnovo  pod vodstvom mentorice Ivice Žaknić i mladež iz SŠ Korčula – Gimnazija pod vodstvom mentorice Rozalije Kurilj i Darije Foretić.

U kategoriji pomlatka bilo je petnaest ekipa, najbolji su bili osnovnoškolci iz Splita , a u kategoriji  mladeži je bilo deset ekipa i najbolji su bili srednjoškolci iz Hvara.

Naša ekipa srednjoškolaca je bila treća , a osnovnoškolci su bili dvnaesti

Srednjoškolci su tako prvi u Dub.- neretvansku županiji .

Nakon dugo vremena u nas je stigao  pehar  zahvaljujući trudu mentrorice Rozalie Kurilj, Darije Foretić, zainteresiranosti i ozbiljnosti ekipe .

Ekipu mladeži koja je osvojila treće mjesto sačinjavali su Anamarija Kurilj, Nikolina Kokor, Ana Roso, Marija Brkić, Tanja Ožić-Bašić i Marija Zokić.

U ekipi osnovnoškolaca bili su Danijel Radovanović, Mario Batistić, Maria Vilović, Jakša Skokandić, Nikolas Stanarević, Ante Skokandić i Magdalena Stanarević.

Čestitamo srednjoškolkama i mentoricama na osvojenom trećem mjestu, trud se isplatio i  pohvaljujemo osnovnoškolce i njihovu mentoricu jer važno je sudjelovati.

Pošalji dalje: