Dogovorena prodaja hotelske kuće HTP Korčula u dvije faze

head_repos

Na sastanku kod potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske Damira Polančeca, kojega su inicirali župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i državni tajnik za more Branko Bačić, prihvaćen je prijedlog da se prodaja hotelske kuće HTP Korčula, zbog iznimne važnosti tog društva za Korčulu, ne provede „u paketu” već u dvije cjeline.

Tako je, slijedom prijedloga koji su izradili politički čimbenici s otoka Korčule dogovoreno da će se odmah krenuti u realizaciju prodaje hotela „Bon Repos”, jednog od pet hotela HTP-a Korčula, te da će se tim sredstvima pokriti postojeća dugovanja Društva. Prodaju „Bon Reposa” će pratiti povjerenstvo kojega će sačinjavati članovi Uprave i Nadzornog odbora Društva, grada Korčule i Županije.

Prodaja preostala četiri hotela te nekoliko kampova i restorana iz kompleksa HTP biti će provedena na drugom natječaju.

Uz župana Dobroslavića, njegovog zamjenika Frana Skokandića, državnog tajnika Branka Bačića i potpredsjednika Vlade Damira Polančeca na sastanku su bili predsjednik HFP-a Vedran Duvnjak, državni tajnik za turizam Ivo Mujo, korčulanski gradonačelnik Mirko Duhović, direktor HTP Korčula Jure Vlašić te članovi Nadzornog odbora Društva.
UŽ/dubrovniknet team

Pošalji dalje:

2 komentara “Dogovorena prodaja hotelske kuće HTP Korčula u dvije faze

  1. nick (Uredi)

    Nažalost nisam dobio odgovor od admina na prošli post, a vezano uz ovu temu. Zbog čega nema NADZORNOG ODBORA, u anketi “Kao najodgovornije za stanje HTP-a Korčula smatram:”? Oli oni nisu ništa odgovorni iako predstavljaju drugoplasiranog u anketi i nadziru prvoplasiranog u anketi?

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.