Sigurno u prometu

I ove godine već tradicionalno je naša škola bila domaćin prometno edukativne akcije Sigurno u prometu. Ovogodišnje Županijsko natjecanje značajno je po većem broju sudionika, ukupno osam prijavljenih škola od kojih je Osnovna škola Lapad odustala.

U konkurenciji osnovnih škola OŠ Blato, OŠ Stjepan Radić Metković, OŠ Vladimir Nazor Ploče, OŠ Smokvica, OŠ Fra Ante Gnječa Staševica, OŠ Vela Luka i OŠ Petra Kanavelića Korčula naša škola je zauzela prva i druga mjesta u kategorijama dječaka i djevojčica te prvo mjesto kao ekipa.

To je dosad najmasovniji odaziv u našoj županiji, pa je i uspjeh Osnovne škole Petra Kanavelića još značajniji i vredniji.

Nakon što su natjecatelji riješili testove o poznavanju prometnih pravila i propisa ocijenjenih od strane ispitivača HAK-a pristupilo se vožnji na poligonu u školskoj dvorani. Zbrajanjem bodova testova i vožnje dobili smo rang: djevojčice, dječaci i ekipe koje možete vidjeti u prilogu.

Dubrovačko-neretvansku županiju na Državnom natjecanju u Puli od 23.-27.05. predstavljat će ekipa u sastavu: Antonela Skokandić, Andrea Brčić, Stjepan Lončar i Marino Sardelić, svi učenici naše škole uz pratnju voditelja i mentora prof. Ivana Grbina.

U foto prilogu možete vidjeti kako je bilo na natjecanju kao i fotografije pobjedničke ekipe.

Na kraju svim vozačima pozdrav  „spretno i sretno“!

I.G.

Pošalji dalje: