Priopćenje Korčulanske lige

Vezano za formiranje gradskog vijeća Grada Korčule želimo izvijestiti naše birače te sve građane Korčule da je isključivi razlog podržavanja kandidata SDPa od strane vijećnika NLG Korčulanske lige potreba da se formira gradsko vijeće uz činjenicu da je ta stranka i relativni pobjednik izbora. Naš rad u vijeću i dalje će biti neovisan, otvoren prema svim vijećnicima i strankama te isključivo podređen interesima Korčule. Izbor kandidata sa liste HDZ/HSS nije jednostavno bio realan jer takva situacija, prema našim informacijama, ne postoji u niti jednom gradu u Hrvatskoj (predsjednik vijeća i gradonačelnik iz dvije vodeće stranke).

Rezultati Korčulanske lige na ovim izborima potvrđuju da postoji svijest o potrebi promjena ali i svijest o situaciji u kojoj se kao Grad nalazimo kroz samu činjenicu da smo zabilježili najveći porast broja glasača. Naglašavamo da smo od početka kroz Inicijativu za novu Korčulu (www.korculanskaliga.com) naglašavali da je podjednaka odgovornost svih političkih struktura kako za formiranje Vijeća tako i za realizaciju točaka iz Inicijative sa kojima smo upoznali građane te sve političke stranke.

U skladu sa našim predizbornim obećanjima nastojati ćemo ojačati ulogu gradskog vijeća u vođenju Grada te biti otvoreni za konstruktivne prijedloge i ideje bez obzira od koga dolazili.

Ponovno ističemo da naša opcija nije ni lijevo ni desno već interesi Korčule. Svim vijećnicima  želimo puno uspjeha u naredne dvije godine sa željom da mjerilo podrške budu rezultati rada. Na žalost u ovom trenutku s obzirom na stanje u Gradu nitko ne može dobiti našu podršku iz drugog razloga osim interesa Grada,odnosno formiranja Vijeća.

NGL Korčulanska liga

Pošalji dalje:

9 komentara “Priopćenje Korčulanske lige

 1. gavun (Uredi)

  Svaka čast, kako građani izaberu tako treba bit to je demokratski.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. norant (Uredi)

   a ta bolest nastane od kukanja i runjanja provaj kako i ja popit kartelu aapurina navečer i kad se probudiš gle čuda svi se problemi sami od sebe riješe, i sritan ka malo dite.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. macak (Uredi)

  Ha, ha, ha, ni livo ni desno, i svi se grohotom nasmijaše!!!!A jel vam se sad vrati Toni Lozica. Čujem da vas je napusti kad niste prvi put podržali SDP-va kandidata za predsjednika vijeća.Inače, ako vam zatriba još piture da piturajete ovi jadni narod, zovite MM, on je uvik ima napretek.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. mm (Uredi)

  MOJ NICK MM može značiti sljedeće,

  g.M.Marelić,g. Marko Milat, majko moja, malo meni, metar metar ( na kvadrat ), malo misliti, Marelićeva mreža, miris moći, itd…

  Ali KL je imala priliku uvesti reda među gospodom Marelić, Milat, Mirko…i izdala je tu priliku, davši svoj glas onome koga su najviše pljuvali u kampanji.
  Sjetite se samo Vjeranovog govora na radiju kada je Mirku spominjao čak i obitelj…nije lako to sve polizati.
  Mora biti neki ozbiljan razlog.

  Građani će to znati cijeniti na sljedećim izborima.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. wwwww (Uredi)

  …i onima sdesna i onima slijeva,
  a i oni centralni, jer **** mi mentalni sklop imaju odjeb non-stop.
  ****** ih strucno, jer vec mi je mucno to ******** pardon, zadovoljavanje rucno……

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. macak (Uredi)

  poštovani mm.

  u prijašnjem obraćanju nisam misli na tebe već na jednoga kojeg ne želim ni spomenut jer nije vrijedan spomena, al ti si ga nažalost spomenu, pa sad moram na WC .Nadam se da se ne ljutiš. Pozdrav

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.