Komentar – Frano Skokandić zamjenik Župana

Komentar na sinoćnje usvajanje konačnog prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Korčule poslao nam je g. Frano Skokandić, zamjenik Župana i bivši predsjednika Gradskog vijeća Grada Korčule.

Usvajanje konačnog prijedloga izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Korčule pokazatelj je pada morala i uvođenja prostitucije vladajuće većine u rad Gradskog vijeća.

Kako drugačije nazvati pristajanje na činjenicu da se građevinsko zemljište u vlasništvu Grada izmjesti na zemljište u vlasništvu stranačkih kolega i prijatelja.

Vladajući SDP je očigledno naučio lekciju da za održavanje većine u Gradskom vijeću treba platiti cijenu, jasno ne iz svoga već iz gradskog džepa, što do prije nekoliko mjeseci nije bio spreman radi čega su nedavno održani ponovni izbori za Gradsko vijeće. Jasno je da ova cijena nije konačna, što će sigurno biti potvrđeno u daljnjem radu gradske vlasti.

Međutim, smatram izuzetno važnim da građane Grada Korčule upoznam sa činjenicom da je to isto zemljište prije nekoliko godina kupljeno njihovim novcem za 50 DEM/m2, dok je danas u građevinskom smislu potpuno bezvrijedno.

Naricanjem nad gradskim Proračunom za 2011. koji će uskoro biti na dnevnom redu Gradskog vijeća, u sjeni ovakvog ponašanja prema gradskoj imovini i konstantnim optužbama prema središnjoj državnoj vlasti o nebrizi za Grad Korčulu, jednostavnom riječju mogu nazvati licemjerstvom.

Mislim da ova rabota ima dovoljno elemenata za uključenje Državnog odvjetništva.

Zamjenik župana
F. Skokandić

Pošalji dalje:

8 komentara “Komentar – Frano Skokandić zamjenik Župana

 1. Paula (Uredi)

  Gradonačelniče i vječnićka svito,govori vam Big Brother:..Napustite kuću Velikog Brata,pali ste zadatak!….Jednom rječju Cirkuuuuuuuus,samo što smo mi građani klauni hahahaha

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. wwwww (Uredi)

  jos je jednom pokazalo da kl . i gospodin iz hsls misle svojim glavama …nazalost onim donjima…ma to je za ne virovat koliko te glavonje misle da smo mi obican puk toliko glupi….ovaj obezvrijedjuje gradsko i privatno zemljiste u privatne svrhe…ej stani malo…2+2 su 4 uvik bilo i ostalo…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Paula (Uredi)

  wwwww al mi jesmo glupi, mi smo ih opet birali,možda ne ja i ti al puk je…:(…svaka njihova greška je nažalost na našu sramotu,imali smo izbora…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. wwwww (Uredi)

  pa kad je njima dobro oli ne vidis da kupuju po 5 eura kvadrat a onda prodaju po 200e. cujes nje to losa racunica …
  a moj gradonacelnice kako mozez mirno spat kad si tolike zajeba…SRAMI SE!!!!!!!!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. mm (Uredi)

  Meni ovdje nešto nije jasno.

  G. Skokandić osuđuje ovu odluku, a iz priopčenja HDZ-a saznajemo da je vijećnik HSS-a bio suzdržan. Zašto ? Mislim, možda ne komuniciraju između sebe ?

  Opet, znamo da je visoki dužnosnik HSS-a bio cijelo vrijeme u vijećnici prisutan.Što se događa unutar HSS-a ???

  Također je bio prisutan i visoki dužnosnik SDP-a.
  Možemo ga nazvati Mister M.M. ili Mister m2 , ipak je sve u metrima i česticama.

  Zašto g. Stenek, g. Krstulović, gdja. Silić , gdja.Šegedin, gdja. Seretinek nisu ništa rekli u 3 sata zasjedanja ? Nadam se da oni razmišljaju svojom glavom ?

  Zašto Vice u eter govori argumentirano protiv prostornog plana , a kasnije kada nitko ne sluša radio hladno diže ruku ZA ?

  G. Filippi je postavi pitanje ko da je pa iz neba. Zar tako misli natirat gradonačelnika da radi ?

  Zašto se sve ovo događa u 21 stoljeću na tako lipom škoju ? Vjerovatno jer nas nije briga za njega.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Pjd (Uredi)

  Ovo je insiderska informacija. Ako si bio tamo, sto nisu kukuriknuo?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 7. macak (Uredi)

  Lula ima duhovite komentare, vidi se da misli svojom glavom. Bljak

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.